Slăbeşte cu acest amestec minune

Dacă ești iubitoare de cafea și te regăsești printre cele care consideră savurarea cafelei un moment de bucurie, atunci trebuie să afli câteva vești bune. Băutura preferată te poate ajuta, de asemenea, în lupta cu kilogramele.  

RomaniaTV.net
24 aug. 2016, 08:19
Slăbeşte cu acest amestec minune

S-a descoperit că este sănătos să se bea în fiecare dimineață câte o ceașcă de cafea. În plus, este băutura care conține cofeină și care are multiple beneficii asupra sănătății, și, băută la primele ore ale zilei, dă un imbold metabolismului, care te ajută să slăbești și să-ți menții greutatea corporală.

Adăugând doar câteva ingrediente pe care le ai în bucătărie în cafea, te poate ajuta ca acul cântarului să scadă. Băutura-minune arde caloriile și accelerează metabolismul. Ingredientele despre care vorbim sunt: mierea, uleiul de nucă de cocos și scorțișoara.

Rețeta amestecului care te ajută să slăbești

Ingrediente

– o lingură de scorțisoară pudră

– jumătate de ceașcă de miere

– două linguri de ulei de nucă de cocos

Citeşte şi  Elixirul ăsta, băut în fiecare dimineaţă, te ajută să slăbeşti rapid!

Cum se prepară

Amestecă ingredientele până se formează o pastă, pe care o pui într-un recipient de sticlă.

Cum se folosește și de ce sunt eficiente cele 3 ingrediente

Umpli ceașca cu cafea, adaugi o lingură din pastă în ea și amesteci bine, cât este fierbinte. Savurează băutura detoxificantă, deoarece conține ingrediente de efect.

Scorțișoara este cunoscută pentru puternicile proprietăți medicinale pe care le posedă. În plus, datorită proprietăților antioxidante și antiinflamatorii pe care le conține, luptă împotriva infecțiilor și reduce nivelul de zahăr din sânge. În plus, stimulează metabolismul, limitând astfel cantitatea de acizi grași stocată în organism și ajutând în procesul de eliminare a kilogramelor.

Uleiul de nucă de cocos, pe de altă parte, este considerat o grăsime sănătoasă. Acesta conține acizi grași, care sunt trimişi direct la ficat, unde sunt folosiţi imediat ca energie în loc să se înmagazineze sub formă de grăsime. În plus, uleiul de cocos este un termogenic natural care ajută la arderea grăsimilor din organism.

Mierea este o bună sursă de vitamine şi ajută la menţinerea sub control a nivelului de colesterol din corp, în timp ce te ajută să ai o viaţă mai activă, sănătoasă şi să slăbeşti.

Iată care este ingredientul-minune care te scapă de kilograme