Slăbește rapid cu dieta de 1200 kcal a reputatului chirurg Younan Nowzaradan. Cele trei principii care trebuie respectate pentru rezultate optime

De chirurgul Younan Nowzaradan este imposibil să nu fi auzit dacă te-ai uitat măcar ocazional pe postul tv TLC. Acolo, sunt prezentate poveştile impresionante ale unor persoane suferinde de obezitate morbidă care, după intervenţia salvatoare a medicului, devin cu totul alţi oameni.

10 feb. 2022, 16:44
Slăbește rapid cu dieta de 1200 kcal a reputatului chirurg Younan Nowzaradan. Cele trei principii care trebuie respectate pentru rezultate optime

Dieta dr Nowzaradan. Totuşi, înainte de urca pe masa de operaţie, pacienţii care cântăresc peste 250 kg trebuie să urmeze o dietă hipocalorică pentru a scăpa de câteva zeci de kilograme, reducându-se astfel, riscul de complicaţii. Pe parcursul dietei recomandate de dr Nowzaradan, specialist în chirurgie bariatrică, aceştia revin de mai multe ori la control pentru ca medicul să le monitorizeze evoluţia şi să le ajusteze alimentaţia.

Dieta recomandată de reputatul medic pacienţilor săi obezi este deosebit de eficientă. Această cură de slăbire nu trebuie urmată mai mult de o lună, maximum două luni. Rezultatele sunt sectaculoase dacă respecţi întocmai recomandările reputatului medic.

Dieta dr Nowzaradan

Cum se ţine dieta dr Nowzaradan. Ce principii trebuie respectate

Dieta Doctor Now este o dietă foarte restrictivă, săracă în carbohidrați și calorii. Medicul prezintă dieta în cartea sa „The Scale Does Not Lie, People Do”. Cele trei principii ale dietei sale sunt rezumate în acronimul „FAT”:

Citeste si Dieta Ralucăi Bădulescu. Cum reușește vedeta să aibă 50 de kilograme și să mănânce absolut ce vrea! Secretul constă în respectarea acestei reguli simple

Frecvență. Aceasta se referă la cât de des mănânci. Dr. Now recomandă două-trei mese pe zi, fără gustări între ele.

Cantitate. Aceasta înseamnă câte calorii ar trebui să consumi. Medicul recomandă limitarea aportului de calorii la 1.200 de calorii sau mai puțin în fiecare zi, împărțite în mod egal. 400 de calorii pentru fiecare masă de 3 ori pe zi, sau 600 de calorii pentru fiecare masă de două ori pe zi.

Tipuri de alimente. Dr Now recomandă evitarea cu strictețe a zahărului și să alegi alimente cu conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați, crescând în același timp conținutul de proteine ​​și fibre la fiecare masă. Dr. Now spune că, atunci când începi dieta, trebuie să faci o listă cu toate alimentele preferate și apoi să elimini rând pe rând toate alimentele cu zahăr, grăsimi și calorii. Alimentele care rămân pe listă trebuie să intre în meniul zilnic.

Totodată, privilegiază alimentele minim procesate și optează pentru porții mici.

De asemenea, pe parcursul dietei, este recomandat consumul abundent de apă, minimum 2 litri, şi orice formă de mişcare, oricât de uşoară ar fi.

Citeste si Slăbeşti 6 kg în 3 zile cu MONODIETA care fare furori printre starurile internaţionale