Slăbeşti 6 kg în 3 zile cu MONODIETA care fare furori printre starurile internaţionale

Monodieta presupune consumul unui singur tip de aliment pe zi. În acest fel, digestia este mult facilitată, iar arderile sunt accelerate. Desigur, alimentele pe care le vei consuma de-a lungul celor trei zile de dietă vor fi dintre cele foarte sănătoase.

08 feb. 2022, 17:44
Slăbeşti 6 kg în 3 zile cu MONODIETA care fare furori printre starurile internaţionale

Slăbeşti 6 kg în 3 zile fără să te înfometezi, şi asta întrucât poţi mânca respectivul aliment în cantitatea pe care o doreşti. Totuşi, această metodă de slăbire nu este recomandat să fie urmată mai mult de o dată pe an, maximum de două ori. Monodieta este destul de restrictivă, putând genera carenţe de vitamine şi minerale. Şi, cel mai important, nu urma această dietă dacă nu ai aprobarea medicului şi, la fel de important, nu o urma mai mult de trei zile.

Este o dietă perfectă atunci când ai de dat jos un număr de kilograme mare, dar nu ai mult timp la dispoziţie.

Cum slăbeşti 6 kg în 3 zile cu ajutorul monodietei

În fiecare zi din cele trei vei mânca doar un singur tip de aliment.

Ziua 1, ziua de legume. În această zi, poţi mânca oricare din urmatoarele legume: roşii, morcovi, dovlecei, ceapă, praz, varză, conopidă, ţelină, vinete, fasole verde, castraveţi, spanac, ridichi, ciuperci, anghinare, andive, sparanghel, sfeclă. Legumele le poţi mânca crude în salată, coapte pe grătar sau la cuptor sau sotate. De asemenea, le poţi asezona cu tot felul de condimente. Nu adăuga mai mult de o linguriţă de ulei de măsline.

Citeste si Dieta englezoaicelor face talie de viespe. Cum să dai jos şi 40 de kg în timp record

Ziua 2, ziua de fructe. În cea de-a doua zi a dietei, ai două opţiuni: fie mănânci orice fruct vrei, dar în cantitate limitată, fie mănânci doar fructele recomandate şi în orice cantitate. Aşadar, poţi mânca orice cantitate de: grepfrut, lămâi, pepene galben, zmeură, coacăze, fragi. Mănâncă în cantitate mică: mere şi pere (1 fruct din fiecare), prune (2 pe zi), stafide (o mână), portocale (1 fruct), caise (2 pe zi), cireşe (o mână), piersici (1 pe zi), afine (o ceaşcă), mure (o ceaşcă).

Ziua 3, ziua de peşte. Cele mai recomandate sortimente de peşte sunt: merluciu, păstrăv, peşte sabie. Se consumă fripţi , fierţi sau la cuptor, stropiţi cu lămâie.

Pe parcursul monodietei, este foarte important să bei cât mai multă apă. Cei doi litri reprezintă minimum de apă recomandat, ideal este să ajungi înspre 3-4 litri.

Principalul dezavantaj al acestei metode de slăbire este că greutatea pierdută se recuperează la scurtă vreme după încheierea dietei, dacă se revine la alimentaţia haotică de dinaintea dietei. Aşadar, pentru a te bucura de kilogramele pierdute cât mai mult timp, în următoarele zile după dietă fii foarte atent la cantitatea de alimete consumate. Desigur, ideal ar fi să continui să optezi pentru cele sănătoase.

Citeste si Dieta simplă prin care Andra a slăbit aproape șapte kilograme, în doar două luni. Totul constă într-un truc banal!