Dieta simplă prin care Andra a slăbit aproape șapte kilograme, în doar două luni. Totul constă într-un truc banal!

Andra arată mai bine ca niciodată. Artista, care are deja doi copii mari, este într-o formă de invidiat, iar acum a dezvăluit secretul menținerii siluetei pe care o are.

03 feb. 2022, 19:22
Dieta simplă prin care Andra a slăbit aproape șapte kilograme, în doar două luni. Totul constă într-un truc banal!

Dieta simplă prin care Andra a slăbit aproape șapte kilograme. Vedeta a mărturisit că în pandemie a acumulat câteva kilograme în plus pe care a reușit însă să le dea jos cu ajutorul unui truc banal, pe care l-a dezvăluit și fanilor săi.

Dieta simplă prin care Andra a slăbit aproape șapte kilograme. Totul constă într-un truc banal!

Andra spune că doar a înjumătățit cantitatea de mâncare pe care o consuma într-o zi obișnuită, iar în două luni a reușit să dea jos aproape șapte kilograme.

”Trebuie să îți mărturisesc, că m-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 Decembrie, am văzut că a slăbit în momentul acela vreo șase-șapte kilograme și am zis că dacă ea poate și eu pot. Așa că de la 1 Decembrie m-am apucat să țin o dietă, vorba vine dietă, pentru că nu este vreun regim special. Practic am înjumătățit mâncare pe care o consumam într-o zi.

Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite.”, a spus Andra, în emisiunea la Măruță!

În urmă cu un an, Andra și Cătălin Măruță au fost infectați cu COVID-19. La momentul respectiv, prezentatorul de la Pro TV a precizat că este vorba despre o formă ușoară a virusului.

“Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent cu perioada asta”, a spus, la momentul respectiv, Cătălin Măruţă.

Citește și: Românii au talent 2022. Andra, anunţul momentului despre Bobonete înainte de ediţia inaugurală VIDEO