Slăbiciuni şi ispite în funcţie de zodie. Cu ce se luptă fiecare nativ

Fiecare dintre nativii zodiacului este in mod particular sensibil la o serie de slabiciuni si ispite care le dau de furca pe tot parcursul vietii.

24 aug. 2015, 06:06
Slăbiciuni şi ispite în funcţie de zodie. Cu ce se luptă fiecare nativ

Mai precis, este vorba despre lucruri care, chiar daca sunt blamate de societate sau daca reprezinta ceva imoral, sunt totodata si unele dintre cele mai mari slabiciuni si ispite pentru fiecare dintre nativii zodiacului.

Multi dintre nativii zodiacului sunt constienti ca pica prada acestor lucruri de cele mai multe ori si incearca totodata sa se redreseze si sa devina mai puternici in fata lor, avand in vedere ca ii afecteaza destul de mult atat la nivel de relatii intre oameni, cat si la nivel personal.

Asadar, iata care sunt slabiciunile si istpitele cu care se lupta fiecare nativ, in functie de zodie:

BERBEC

Berbecii cad prada foarte usor ispitelor de natura financiara. Astfel, daca au ocazia sa faca bani repede si usor, chiar daca acest lucru presupune sa ia o serie de alegeri imorale, sunt sanse foarte mari ca nativii acestei zodii sa nu se gandeasca de doua ori si sa faca tot posibilul sa obtina bani repede.

TAUR

Taurii pica foarte des in ispita si reactioneaza cat se poate de instinctiv atunci cand vine vorba de… barfa. Cu alte cuvinte nu pot sa se abtina sa nu barfeasca de fiecare data cand au ocazia atat persoanele apropiate, cat si persoanele pe care abia le-au cunoscut. Acest lucru le aduce o reputatie proasta nativilor din Taur.

GEMENI

Gemenii se lupta pe parcursul intregii vieti cu ispita de a insela. Astfel, daca sunt intr-o relatie de lunga durata, in care persoana de langa ei este tot ceea ce au visat vreodata, chiar daca vor avea sansa de foarte multe ori, nu vor insela acea persoana. Insa, daca relatia este una destul de comoda si nu prea serioasa, nu se vor gandi de doua ori inainte sa insele.

RAC

Racii pe de alta parte au un mare risc in viata sa pice in patima alcoolului. Astfel, multi dintre nativii din Rac au perioade in care ispita alcoolului ii acapareaza in totalitate, dupa care isi dau seama ca ceva e in neregula cu ei, se redreseaza si apoi pica iar in ispita acloolului. Aceasta slabiciune isi pune amprenta pe intreaga viata a Racilor.

Continuarea pe Lyla.ro