Slăbire SPECTACULOASĂ: Cum a ajuns o femeie de 124 kg la 80 kg în 18 luni GALERIE FOTO

Când un coleg de serviciu care o fotografiase la birou i-a arătat poza pe care i-o făcuse şi în care abia încăpea, o britanică de 27 de ani a luat decizia vieţii ei: să slăbească.

30 iul. 2013, 09:42

Elaine Aitken este o britanică de 27 de ani care cântărea 124 de kg şi, pe de-asupra, suferea şi de astm. Nu putea să meargă pe jos prea mult timp fără să simtă că se sufocă. Într-o zi, a avut o revelaţie, chiar la biroul unde lucra.

Un coleg o fotografiase şi îi arătase apoi imaginile. După ce s-a văzut în fotografie, Elaine a hotărât să se înscrie într-un program de slăbire local numit Slimming World. A urmat programul cu stricteţe şi într-un an şi jumătate, Elaine a reuşit să slăbească 44 de kilograme, ajungând acum la 80 de kilograme. În plus, aproape că s-a vindecat şi de astm, ea recurgând la ajutorul inhalatorului foarte rar, în zilele reci de iarnă, scrie Daily Mail.

Elaine, care lucrează ca asistentă pentru copii, a recunoscut greşelile pe care le-a făcut ani de-a rândul. Ea era dependentă de chips-uri, ciocolată şi băuturi sintetice, acidulate. A încercat să ţină diferite diete, dar mai mult din auzite, fără să ceară sfatul medicului ei şi, văzând că nu dau rapid rezultatele scontate, le-a abandonat.

Citeşte şi: O nouă cură de slăbire are deja numeroşi adpţi. Rezultatele sunt spectaculoase

„Tot ce mâncam înainte era o mizerie. Nu luam micul dejun, lucram la un cămin de copii unde aveam aparate de unde cumpăram numai chips-uri şi ciocolată. Seara mâncam de obicei paste cu brânză şi beam multe sucuri acidulate. Nu făceam niciun pic de mişcare sau exerciţii fizice. Acum însă, la micul dejun mănânc de obiecei fructe sau iaurt, la prânz o supă preparată de mine şi pui, iar la cină paste sau carne”, a mai povestit Elaine.

De când cu noul regim, Elaine spune că este „un alt om”. „Mi-am recăpătat încrederea în mine şi îmi trăiesc viaţa din plin. Familia şi prietenii spun că este nemaipomenit ceea ce am realizat. Şi colegii au apreciat schimbarea. Ei m-au susţinut foarte mult”, a mai spus Elaine.