SleepStream, noua modă pe Internet. O adolescentă din România a făcut 800 de lei doar într-o noapte

SleepStream este noua modă pe Internet, care face furori printre adolescenţi. Aceştia își instalează camere în dormitor și transmit live în timp ce dorm. Daria, o tânără din România, în vârstă de 15 ani, a făcut aproximativ 800 de lei doar într-o noapte.

21 ian. 2021, 13:00
SleepStream, noua modă pe Internet. O adolescentă din România a făcut 800 de lei doar într-o noapte

SleepStream, noua modă pe Internet. Daria a strâns 170 de euro (835 lei) într-o singură noapte, doar filmându-se în timp ce doarme. Tânăra, care susține că are doar 15 ani, a instalat o cameră în dormitorul ei și pur și simplu s-a culcat, nu înainte de a-și invita fanii să doneze bani prin sistemul de monetizare al platformei create de Google, scrie Wowbiz.ro.

Filmarea durează 8 ore și jumătate , timp în care adolescenta a primit donații cuprinse între 5 și 10 euro de la cei care o urmăreau.

Daria a strâns 170 de euro (835 lei) într-o singură noapte

SleepStream, noua modă pe Internet

”SleepStream” se numeşte nouă distracţie a tinerilor în materie de live-uri pe Youtube. Această idee a apărut la începutul anului trecut pe platforma TikTok.

Cei care au inventat conceptul par să fie un grup de adolescenți care s-au filmat în 2015 în timp ce dormeau, pe platforma YouNow, folosind sintagma #sleepingsquad. De asemenea, în ianuarie 2019, un utilizator Twitch a avut peste 3,6 milioane de vizualizări la un clip în care nu făcea altceva decât să sforăie.

Citeşte şi: O șoferiță de TIR din România face senzație pe internet. Are 321.000 de urmăritori pe TikTok: „Nu contează înălțimea, poți să-ți reglezi scaunul și volanul”

Adulter postat pe TikTok. Cum şi-a dat seama un bărbat că iubita lui îl înşeală

Un utilizator al platformei a filmat momentul în care, susține el că și-a surprins iubita înșelându-l, după ce văzut un detaliu în ochii ei. Clipul a devenit viral, fiind vizionat de 800.000 de ori şi primind 1500 de comentarii.

Un bărbat și-a acuzat iubita că l-a înșelat, după ce a văzut un indiciu incredibil în reflexia ochilor ei.  Utilizatorul @Samnunn4 a postat clipul pe TikTok, cu menţiunea: „Am crezut că s-a distrat făcând prăjituri”.

Tânărul susține că a prins-o pe iubita sa în timp ce era pe site de dating. Şi-a dat seama de acest lucru după ce a dat zoom pe ochii acesteia, potrivit Mirror.co.uk.