Sloganul ARD, ironizat de un democrat-liberal: „PDL pe post de defibrilator”

Deputatul PDL Theodor Paleologu, candidat pentru un nou mandat într-un colegiu din Bucureşti, comentează pe Facebook sloganul de campanie al ARD, scriind: "PDL pe post de defibrilator".

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 12:48
Sloganul ARD, ironizat de un democrat-liberal: „PDL pe post de defibrilator”

„«Reporneşte inima României»: PDL pe post de defibrilator…”, scrie Paleologu pe Facebook.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat, duminică seară, că sloganul de campanie al ARD va fi „Reporneşte inima României”, arătând că un imn propriu-zis al alianţei nu a fost ales.

Vasile Blaga a mai spus că ţinta ARD este „deblocarea României”.

„Sarcina pe care ne-o asumăm de a veni la guvernare este pentru a debloca România. România este blocată, binele se vede din gura domnului Ponta”, a afirmat Blaga.

În cursul campaniei electorale pentru alegerile locale din această vară, Paleologu a şocat printr-o expresie care a făcut referire la handicapul fizic al lui Silviu Prigoană.

„Eu nu pot să spun ca ilustrul nostru viitor coleg, poate, fiţi paleologii mei, că e de circulaţie mai restrânsă numele meu, însă pot să spun: votaţi ologu’ şi Paleologu! Şi, împreună cu ologu’ şi Paleologu, votaţi Sulfina, că e un soare!”, a spus Theodor Paleologu.

Theodor Paleologu a făcut această declaraţie la reuniunea PDL de la Palatul Copiilor, în care Sulfina Barbu şi-a lansat candidatura pentru funcţia de primar al Sectorului 4. La această manifestare au participat toţi candidaţii PDL pentru primăriile de sector, precum şi candidatul democrat-liberal pentru funcţia de primar general al Capitalei, Silviu Prigoană.