Sloganul lui Prigoană pentru Primărie: Un bărbat puternic ştie să piardă

Silviu Prigoană, candidatul PDL la primăria Capitalei, a declarat miercuri, în emisiunea "România 60 de minute", de la România TV, că Traian Băsescu nu are ce sfaturi să-i dea, lucrurile schimbându-se mult în administraţia locală în ultimii ani.

RomaniaTV.net
04 apr. 2012, 20:48
Sloganul lui Prigoană pentru Primărie: Un bărbat puternic ştie să piardă

Actualul preşedinte a fost edilul Bucureştiului în urmă cu foarte mult timp, iar de atunci lucrurile s-au schimbat mult, susţine Silviu Prigoană. „Traian Băsescu s-a concentrat pe preşedinţie, iar lucurile s-au schimbat în administraţia locală. Administraţia prezidenţială este puţin diferită de administraţia locală. Erau alte sisteme de administraţie acum 7-8 ani şi altele sunt sistemele acum„, a explicat candidatul PDL.

Democrat-liberalul a adăugat că ar dori însă să aibă o întrevedere cu preşedintele, pentru că acesta a fost un primar bun. „Mi-aş dori să am această facilitate, să discut cu dânsul, pentru că a atras multe fonduri. Dumnealui a accesat fonduri de la BEI pentru staţia de epurare„.

Prigoană a vorbit şi despre sloganul care îl va conduce în lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei, „Un bărbat puternic ştie să piardă”, care face trimitere şi la principalul său contracandidat, Sorin Oprescu.

„Eu ştiu ce înseamnă să pierzi. Să pierzi înseamnă să pui pământ pe ceva drag, pentru că toate funcţiile pe care le deţii în viaţă sunt lucruri trecătoare„, a spus Prigoană.