SLOVACIA-ANGLIA LIVE STREAMING PRO TV 0-0

SLOVACIA-ANGLIA LIVE STREAMING PRO TV. Grupa B de la EURO 2016 propune în ultima etapă derby-ul de la Saint Etienne, dintre reprezentativele Angliei şi Slovaciei, care va începe la ora 22.00.

20 iun. 2016, 15:08

SLOVACIA-ANGLIA LIVE STREAMING PRO TV

Click aici pentru a vedea meciul Slovacia-Anglia

Componenţa formaţiilor:

Slovacia: Kozáčik – Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan – Pečovský, Kucka – Mak, Hamšík, Weiss – Nemec.

Anglia: Hart – Clyne, Cahill, Smalling, Bertrand – Henderson, Dier, Wilshere – Lallana, Vardy, Sturridge.

Jucătorii slovaci, selfie înainte de meci:

SLOVACIA-ANGLIA LIVE STREAMING PRO TV. Calculele în această grupă B sunt relativ simple. Dacă Anglia câştigă este sigură că va termina grupa pe primul loc, în caz de egalitate termină cel mult pe locul doi, în timp ce o victorie a slovacilor le oferă acestora şansa calificării în optimi, fără a fi însă pusă sub semnul întrebării calificarea Angliei, care are deja patru puncte, din întâlnirile anterioare (1-1 cu Rusia şi 2-1 cu Ţara Galilor).

SLOVACIA-ANGLIA LIVE STREAMING PRO TV. Meciul se anunţă unul pasionant, ambele formaţii având cu predilecţie un stil ofensiv, iar dacă Slovacia a marcat de fiecare dată în ultimele şase partide, Anglia a marcat în fiecare din ultimele şapte jocuri. Cele două naţionale s-au mai întâlnit de trei ori până acum şi de fiecare dată au câştigat englezii. Ultima întâlnire a avut loc în martie 2009, pe Wembley, când Anglia s-a impus cu 4-0.