Slovenul atacat cu cărămizi într-un bar din Gorj a murit

Iubitul sloven al unei românce din Gorj care fusese atacat cu cărămizi într-un bar a murit. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul s-a luat la ceartă cu cu patru tineri, în barul din localitatea Drăguţeşti.

25 feb. 2019, 17:36
Slovenul atacat cu cărămizi într-un bar din Gorj a murit

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, cetăţean sloven, a venit în comuna Drăguţeşti din judeţul Gorj pentru a cunoaşte familia iubitei sale.

În seara tragediei, aproape de miezul nopţii, străinul a mers la barul din localitate, acolo unde a consumat alcool alături de mai mulţi săteni. La un moment dat, între sloven şi patru tineri a izbucnit o ceartă, potrivit observator.tv. 

După ce a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele şi s-a prăbuşit la pământ, într-o baltă de sânge, iubitul străin al româncei a fost lovit cu mai multe cărămizi.

Potrivit anchetatorilor, cei patru tineri au avut intenţia de a-l ucide pe bărbat, motiv pentru care i-au strivit capul cu mai multe cărămizi.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Târgu-Jiu, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Conform medicilor spitalului din Craiova, bărbatul a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie cu diagnosticul: politraumatism prin agresiune fizică, traumatism cranio-cerebral acut sever, traumatism facial acut şi traumatism toracic forte.

După câteva zile, iubitul străin al româncei din Drăguţeşti a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat.

Cei patru tineri au fost reţinuţi, însă a doua zi au fost eliberaţi, fiind puşi sub control judiciar.

Agresorii sunt acuzaţi de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.