Slujba surprinzătoare pe care a avut-o Doiniţa Oancea înainte de a deveni actriţă. „Spălam și pe jos, făceam de toate!” VIDEO

Doinița Oancea a devenit celebră după ce a făcut senzație în telenovelele românești, alături de Carmen Tănase și Gheorghe Visu. Puțini sunt însă cei care știu cu ce se ocupa vedeta înainte de a deveni actriţă.

14 feb. 2023, 23:30
Slujba surprinzătoare pe care a avut-o Doiniţa Oancea înainte de a deveni actriţă. „Spălam și pe jos, făceam de toate!” VIDEO
Slujba surprinzătoare pe care a avut-o Doiniţa Oancea înainte de a deveni actriţă. "Spălam și pe jos, făceam de toate!"

Slujba surprinzătoare pe care a avut-o Doiniţa Oancea înainte de a deveni actriţă. Aceasta a dezvăluit că înainte să joace în telenovele a lucrat ca dansatoare, dar și ca director la o companie de spectacole.

Citeşte şi: Soţia lui Cristian Daminuţă şi-a făcut cont pe OnlyFans. Reacţie virală a fostului fotbalist

„M-am dus acolo ca să dansez și m-au pus și director adjunct, dar eu le făceam pe toate. Eram și femeie de serviciu, deci spălam și pe jos, stăteam și la repetiții și dansam, mă ocupam și de tot. Deci am fost așa de toate”, a declarat Doiniţa Oancea la podcast-ul „Lucruri simple” al lui Horia Brenciu, la care a fost invitată alături de Carmen Tănase.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu a dat din nou de necaz: „Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul lui Dumnezeu le voi depăși”

Doiniţa Oancea face parte din distribuţia serialului „Lia”, difuzat de Antena 1, în care o va interpreta pe Gabi, o soţie manipulatoare, care ştie tot ce se întâmplă în casă: „Mă bucur mult că fac parte din acest nou proiect. Încă de când am citit primele episoade mi-a plăcut tare mult cum se dezvăluie personajele şi firul poveştii. Am rezonat cu Gabi a mea încă de la primele replici. E colorată, puţin acidă, atunci când e cazul, simpatică, ironică, inteligentă şi foarte intuitivă”.