Oana Zăvoranu a dat din nou de necaz: „Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul lui Dumnezeu le voi depăși”

Oana Zăvoranu nu traversează cea mai bună perioadă din viaţa ei. În ultima vreme, s-a confruntat cu multe probleme financiare şi ca şi cum asta nu ar fi fost suficient, s-a despărţit de Alex Ashraf, care se pare că are deja o altă iubită.

14 feb. 2023, 16:24
Oana Zăvoranu a dat din nou de necaz: „Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul lui Dumnezeu le voi depăși”

Şi nu, necazurile nu s-au oprit aici. Acum, casa vedetei a fost scoasă la licitație din cauza datoriilor pe care le-a acumulat până în prezent. Suma pe care vedeta ar datora-o este de 5.200 euro, dar și 6.046,86 de lei cheltuieli de judecată. Potrivit spynews.ro, la jumătatea lunii februarie va avea loc licitaţia. Querida are, însă, nădejde la Dumnezeu.

Scoaterea la licitație a imobilului în care locuiește Oana Zăvoranu vine în urma unui proces pe care aceasta l-a pierdut în urmă cu un an. La momentul respectiv, magistrații au decis faptul că vedeta trebuie să restituie unui bărbat – cu care a încheiat un act notarial prin care s-a împrumutat – suma de doar 5200 de euro și puțin peste 6.000 de ei, cheltuielile de executare silită. La toate acestea, conform anunțului de vânzare, se vor adăuga și penalitățile, dobânzile legale și cheltuielile de judecată și cele de executare până la finalizarea licitației.

Oana Zăvoranu a dat din nou de necaz: „Mă confrunt cu probleme grave”

N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în «prietenii» mizere și te lași furat de hoții care strigă «hoții»… sau de «frați și surori», chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă! Cine crede că denigrând ceea ce iubesc, pe mine și ceea ce am făcut în viața mea fără să iau ceva de la cineva, o să câștige, se înșală amarnic”, a spus vedeta, pe pagina sa de Instagram.

Au existat controverse și în legătură cu mașina vedetei. Autovehiculul ei, un Porshe, a fost scos la licitație, după cum a dezvăluit evz.ro. Vedeta le-a spus internauților că mașina este în continuare la ea, însă a fost nevoită să plătească unor persoane sume mari de bani.

Citeste si Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, în ipostază jenantă. Bărbatul îi cere iertare în genunchi și amenință că se sinucide

Vedeta are însă încredere în Dumnezeu şi ştie că o va ajuta să iasă cu fruntea sus din încercările vieţii.

În direct, Oana Zăvoranu care nu v-a mințit niciodată, vă arată că mașina ei este fix în fața casei. Normal că unui lider adevărat și șmecher ce faci? Îi dai în cap! Bravo! Asta se întâmplă cu mine, dar ce nu au știut cei ce au vrut să-mi dea în cap este că eu am mai multe capete”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Querida a pierdut clinica

Vedeta are zeci de procese de executare silită pe rol, iar la acestea se adaugă și o cere de faliment legat de clinica pe care o deține din pricina unei alte datorii de 700.000 de lei. Chimet Trade Center este firma care cere falimentul și care îi aparține lui Horia Vlădescu, fostul manager al clinicii Oanei Zăvoranu.

Aparatura, locația și tot ce are în interiorul clinicii sunt creditate sau închiriate și nu cumpărate. Vedeta riscă să piardă tot inclusiv casa în care stă și care este vânată și câștigată în primă instanță de către unul dintre foștii inculpați din dosarul vrăjitoarelor.

Citeste si Oana Zăvoranu a intrat peste Cove în casă și aproape l-a bătut: „Când a scăpat, a luat-o la fugă”