Smartphone Hack: Cum verifici cât de puternic este semnalul de pe iPhone şi Android

Semnalul e „full”, dar recepţia nu funcţionează! Îţi sună cunoscut, nu-i aşa? De câte ori nu ţi s-a întâmplat ca telefonul să arate semnal foarte bun, dar să nu poţi să iniţiezi un apel sau să se întrerupă convorbirea brusc?

RomaniaTV.net
14 aug. 2015, 09:51
Smartphone Hack: Cum verifici cât de puternic este semnalul de pe iPhone şi Android

Iată cum poţi să vezi cât de bun este semnalul în realitate. Potrivit celor de la Noobz.ro, cel mai bun indicator nu este acea inconiţă de semnal. Cel mai bun indicator rămân cifrele, respectiv decibelii semnalului – dBm. Nu este nevoie de jailbreak, hack special, iar procesul este reversibil.

Pentru a vedea puterea semnalului pe dispozitivele iPhone, trebuie urmaţi 4 paşi:

1. Trebuie să formezi codul *3001#12345#* şi să apeşi butonul de apelare;

2. Vei intra în modul de testare (Field Test Mode). În colţul din stânga-sus vei observa un indicator al intensităţii semnalului. Poţi să comuţi între afişarea puterii semnalului şi barele de semnal prin simpla apăsare a informaţiei respective. Dacă apeşi butonul „home”, modificarea va deveni permanentă, dar nu trebuie să te sperii, procesul este reversibil.

Află de pe Noobz.ro cum poţi să iniţiezi şi să revii la setările iniţiale şi cum poţi verifica puterea semnalului pe dispozitivele cu Android.