Şmecheri cu vile şi limuzine fentează statul. Trăiesc în palate, dar primesc ajutoare sociale

Sute de romi dintr-o comuna doljeană Sadova fentează statul susţinând că sunt săraci lipiţi pământului. Ei au vile şi maşini de lux, însă primesc lunar ajutoare sociale de la stat. Controalele făcute de autorităţi au arătat însă că mulţi dintre ei trăiesc în adevărate palate şi au economii serioase la bănci.

23 apr. 2015, 09:12
Şmecheri cu vile şi limuzine fentează statul. Trăiesc în palate, dar primesc ajutoare sociale

Săracii Sadovei au vile, maşini de lux la poartă şi conturi în bancă. În momentul de faţă ei trebuie să dea înapoi banii pe care i-au încasat ilegal de la stat. Agenţia Judeţeană de Plăţi şi Inspecţie Socială Dolj a constatat că mulţi dintre beneficiari au încasat fără drept ajutorul social.

Citeşte şi Statul a tăiat AJUTORUL SOCIAL elevilor chiulangii

Potrivit România TV, în acte ei erau săraci lipiţi. În plus, nici nu munceau, pentru că erau prea bolnavi. În timp ce statul le achita lună de lună ajutorul social, ei primeau, în acelaşi timp, salarii, pensii sau munceau pe rupte în străinătate, pentru a-şi construi palate.

În Sadova sunt peste 450 de familii beneficiare de ajutor social, iar 15 dintre ele sunt deja executate silit şi trebuie să restituie statului banii.