Şmecherie sau prostie? Au bătut cu bestialitate o femeie, au filmat scena şi au fost arestate VIDEO

Patru adolescente cu vârste de 16 şi 17 ani au fost puse sub acuzare şi vor fi judecate ca adulţi după ce au atacat o femeie cu handicap mental, într-o localitate din apropiere de Philadelphia.

RomaniaTV.net
01 oct. 2012, 13:17
Şmecherie sau prostie? Au bătut cu bestialitate o femeie, au filmat scena şi au fost arestate VIDEO

Şase adolescente au fost reţinute după ce au bătut şi jefuit o femeie în vârstă de 48 de ani. Doar patru dintre ele au fost puse sub acuzare, după ce poliţiştii au vizionat proba principală în acest caz: filmuleţul realizat cu ajutorul unui telefon mobil chiar de una dintre participantele la atac şi postat ulterior pe Facebook.

Victima celor şase a fost o femeie redusă mintal, care obişnuia să cerşească într-o zonă frecventată de tinere. Femeia a fost lovită cu pumnii, cu un pantof şi cu un scaun şi s-a ales cu numeroase răni, cucuie şi vânătăi, dar, surprinzător, fără fracturi sau leziuni interne.

Autorităţile nu au putut stabili un motiv clar al atacului, care se crede că acesta a fost… distracţia. După ce au obosit să o lovească pe femeie, cele şase au părăsit locul incidentului care i-a şocat de-a dreptul pe martori, mai ales că atacatoarele nu erau recunoscute ca nişte copii problemă.

În Philadelphia în ultima vreme s-a înregistrat o creştere fără precedent a numărulu de acte de violenţă comise de adolescenţi.