Ucigaşul cu Ferarri din Timişoara, eliberat din puşcărie

Ucigaşul cu Ferrari este liber. Adrian Cocoană a ieşit în urmă cu puţin timp din penitenciar. El fost eliberat cu un an şi 10 luni mai devreme. Cererea de eliberare a lui Adrian Cocoană a fost admisă, iar procurorii nu au făcut recurs. Cocoană a omorât în 2008 un om cu maşina, pe trotuar, pe când se afla la volanul bolidului său de lux. 

RomaniaTV.net
24 sept. 2013, 09:39
Ucigaşul cu Ferarri din Timişoara, eliberat din puşcărie

Magistraţii Judecătoriei Timişoara i-au admis lui Adrian Cocoană, timişoreanul care, aflat la volanul unui autoturism Ferrari, a ucis un alt tânăr care se plimba cu prietena în zona Parcului Botanic, cererea de eliberare condiţionată, informează RENASTEREA.RO. Procurorii nu au mai făcut recurs, astfel că Adrian Cocoană a fost eliberat.

Adrian Cocoană a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru fapta sa, din care a ispăşit mai mult de jumătate, ţinând cont de faptul că a mai stat câteva luni, în cursul judecăţii, în arest preventiv.

De-a lungul timpului, Adrian Cocoană a încercat să-şi reducă pedeapsa de 4 ani de închisoare prin implicarea în activităţi artistice şi a organizat chiar şi serbări.

La sfârşitul anului 2012, el a fost executat silit de bancă, având restanţe de aproximativ 100.000 de lei.