Șmecherul cu Mercedes care i-a sfidat pe oamenii legii a fost sancționat dur. Individul nu mai are voie să conducă un an de zile

Șerban Michelle Antonio, șmecherul cu Mercedes care a lovit mai multe mașini din centrul Capitalei și i-a sfidat pe oamenii legii, a fost sancționat dur. Individul nu mai are voie să conducă un an de zile.

27 oct. 2022, 21:11
Șmecherul cu Mercedes care i-a sfidat pe oamenii legii a fost sancționat dur. Individul nu mai are voie să conducă un an de zile

Șmecherul cu Mercedes care a demarat în trombă pe lângă un polițist și patru jandarmi, miercuri seara, lovind alte două mașini aflate în trafic și trecând la doar câțiva centimetri de pietonii aflaţi pe trecere, nu mai are voie să conducă un an de zile.

Citește și Cine este şoferul Mercedesului care a lovit mai multe mașini în centrul Capitalei, apoi a fugit. Antonio este fiul unei cântăreţe cunoscute

Bărbatul a fost reținut de către oamenii legii joi dimineață. Și pentru că a a reușit performanța de a încălca mai multe reguli de circulațe în același timp, autoritățile au hotărât să îi suspende dreptul de a conduce pentru o perioadă de 360 de zile.

Mai mult, Șerban Michelle Antonio a primit și o amendă contravențională în valoare de 6090 de lei, fără drept de reducere a pedepsei.

Vă reamintim că polițiștii de la Brigada Rutieră l-au oprit pe șoferul tupeist la intersecţia Tineretului cu Gheorghe Şincai, după ce acesta le-a atras atenția când a început să conducă haotic pe splaiul Unirii. Bărbatul, membrul unui cunoscut clan interlop din Capitală,  a refuzat să prezinte actele şi să coboare din maşină. Poliţiştii au cerut ajutorul jandarmilor, care au încercat şi ei să-l dea jos din maşină, însă fără succes. Şoferul a demarat în trombă de sub ochii oamenilor legii lovind alte două mașini aflate în trafic și trecând la doar câțiva centimetri de pietonii aflaţi pe trecere.

”Acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului, în sprijin venind şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. La solicitarea forţelor de ordine să oprească şi să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

La scurt timp, bolidul de lux al bombardierului a fost dat în urmărire şi ulterior, a fost găsit abandonat pe o stradă din Sectorul 4.

Individul a fost identificat încă de miercuri seara, dar abia joi dimineața el a fost ridicat de oamenii legii. Peste noapte, individul a postat pe reţelele sociale mai multe videoclipuri ironice la adresa forțelor de ordine ale statului. A redistribuit chiar și filmulețul înregistrat pe Bulevardul Tineretului, ispravă decare era foarte mândru. Într-un clip, bărbatul se filmează într-o cadă și le spune polițiștilor: „Hai, mă, mă luați cu nightvision-ul dacă e…”. Într-un alt video, el face amenințări: „Și ce dacă ești gabor haladit, să moară familia mea dacă te lasă sa dormi liniștit, bricegele te așteaptă…”.

Acum, șmecherul cu Mercedes se află într-un centru de reținere, urmând ca vineri să se stabilească dacă suferă de probleme psihice – tulburări bipolare.

Citește și Şoferul Mercedesului care a lovit mai multe mașini în centrul Capitalei și a fugit de poliție a fost prins. În trecut, a fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri. VIDEO