Şoferul Mercedesului care a lovit mai multe mașini în centrul Capitalei și a fugit de poliție a fost prins. În trecut, a fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri. VIDEO

Poliţiştii din Bucureşti au reuşit să-l găsească pe şoferul care, miercuri seară, nu a oprit la semnalele agenţilor şi a lovit două maşini când fugea, abandonându-şi apoi maşina pe o stradă din Sectorul 4.

27 oct. 2022, 08:20
Şoferul Mercedesului care a lovit mai multe mașini în centrul Capitalei și a fugit de poliție a fost prins. În trecut, a fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri. VIDEO

Şoferul Mercedesului care a lovit mai multe mașini la intersecţia Tineretului cu Şincai și a fugit de poliție a fost prins de polițiștii secției 19. El a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere, asta după ce, cu o seară în urmă, a fugit de oamenii legii când aceștia i-au cerut să oprească și să coboare din mașină.

Bărbatul a atras atenția când a început să conducă haotic pe splaiul Unirii. Mai apoi a fost oprit de poliție în cartierul Tineretului din Capitală după o tamponare. Polițiștii și jandarmii au încercat să-l dea jos din mașină, însă în zadar. Tânărul a demarat în trombă de sub ochii oamenilor legii lovind alte două mașini aflate în trafic și trecând la doar câțiva centimetri de pietonii aflaţi pe trecerea de pietoni.

Şoferul Mercedesului care nu a oprit la semnalele poliţiştilor a fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri

Acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului, în sprijin venind şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. La solicitarea forţelor de ordine să oprească şi să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Autoturismul a fost dat în atenţie şi a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.

Laşul din imagine, pe cât de “zmeu” este pe reţelele de socializare, pe atât de laş a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier. A fugit cu riscul de a ucide şi ulterior, pe o stradă din sectorul 4, şi-a abandonat maşina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe şi impozite. Îi recomandăm individului să nu doarmă acasă că e pregătit patul într-unul din centrele de reţinere şi arestare preventivă”, au transmis reprezentanţii Sindicatului Europol.

Bărbatul nu este la prima abatere. Acesta a mai fost implicat în 2020 într-un dosar pentru consum de droguri.

Într-un clip, bărbatul se filmează într-o cadă și le spune polițiștilor: „Hai, mă, mă luați cu nightvision-ul dacă e…”, potrivit G4Media. Într-un alt video, el face amenințări: „Și ce dacă ești gabor haladit, să moară familia mea dacă te lasă sa dormi liniștit, bricegele te așteaptă…”.