Smiley a plecat de acasă! La scurt timp după luna de miere, artistul aruncă bomba. „Ce să fac acum?!”

Smiley s-a întors din luna de miere pe care a petrecut-o cu soţia sa, Gina Pistol, în Franţa. Nici nu a apucat să despacheteze, că artistul a plecat iar de acasă, singur, de această dată. El a ţinut să îşi întrebe fanii ce ar trebui să facă, în situaţia nou apărută.

20 iun. 2023, 19:11
Smiley a plecat de acasă! La scurt timp după luna de miere, artistul aruncă bomba. „Ce să fac acum?!”

Smiley şi Gina au avut o lună de miere de vis, în Franţa. Artistul a ţinut ca, pe toată durata vacanţei, să prezinte aventurile din Franţa cu ajutorul unor filmuleţe, postate zilnic, astfel încât fanii au fost părtaşi, pas cu pas, la aventurile celor doi proaspăt căsătoriţi.

Filmuleţele cu locaţiile superbe în care au mers cei doi, fie că a fost borba despre orăşelul de poveste Gordes, sau de celebrul Saint Tropez, au făcut deliciul fanilor, care au apreciat la maximum atât destinaţiile alese, cât şi faptul că Smiley şi Gina au găsit timp şi pentru a face filmuleţele respective, acestea fiind considerate  o dovadă de respect faţă de admiratorii lor.

Citeşte şi  Fuego, „burlacul etern”, a dat cărţile pe faţă. De ce nu a ajuns în faţa altarului, până acum

Ei bine, nici nu a venit bine din luna de miere, că acum Smiley a plecat de acasă, din nou, de această dată singur, fără Gina.

Conştient că filmuleţele postate în luna de miere au contat mult pentru fani, dar şi încântat de modul în care aceştia au reacţionat la postările respective, Smiley a considerat absolut firesc să îşi întrebe admiratorii dacă este cazul să mai facă şi alte filmuleţe, în călătoriile lui, chiar dacă nu va mai fi vorba despre călătorii de relaxare.

Citeşte şi  Vlăduţ de la Neatza dă de pământ cu deserturile raw vegane: „Chiar şi alea au zahăr, sunt doar business-uri, punct”

„Am o dilemă… Am înțeles că v-au plăcut filmulețele din luna de miere… ce să fac acum?! Eu tot călătoresc… să mai fac și altele din seria asta?! Sau să aștept până la următoarea vacanță?!”, a postat Smiley pe pagina de Instagram, iar reacţiile au fost, aşa cum era de aşteptat, pline de note pozitive.

Astfel, este de aşteptat ca, de acum încolo, Smiley să continue această activitate, prin care să îşi ţină la curent admiratorii cu tot ceea ce face, prin intermediul postărilor online.