Fuego, „burlacul etern”, a dat cărţile pe faţă. De ce nu a ajuns în faţa altarului, până acum

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, fără niciun dubiu. Dacă vocea lui şi performanţele profesionale au fost mereu apreciate, în privinţa vieţii sale sentimentale cântăreţul a ales să păstreze discreţia. Acum, el a dat cărţile pe faţă şi a detaliat motivul pentru care nu s-a căsătorit, până acum.

20 iun. 2023, 18:39
Fuego, „burlacul etern”, a dat cărţile pe faţă. De ce nu a ajuns în faţa altarului, până acum

Fuego, pe numele său real Paul Ciprian Surugiu, este considerat în showbiz-ul românesc unul dintre „burlacii eterni”. Asta pentru că, la aproape 47 de ani, el nu a făcut pasul cel mare, aşa cum consideră mulţi că ar fi căsătoria.

Apreciat pentru tot ceea ce înseamnă el ca artist, cu o carieră impresionantă, Fuego a ales să rămână discret cu viaţa lui sentimentală. El a oferit detalii depre motivul care l-a făcut să nu ajungă în faţa altarului, cel puţin până acum.

Citeşte şi  Vlăduţ de la Neatza dă de pământ cu deserturile raw vegane: „Chiar şi alea au zahăr, sunt doar business-uri, punct”

„Eu nu mi-am planificat niciodată viața în etape clare, concrete și-am lăsat-o mereu să mă surprindă. Cu atât mai puțin o voi face acum. Dacă sunt sănătos, viața are o mulțime de momente interesante pregătite pentru mine, fără a face eu ceva în mod firesc în această privință!”, a spus Fuego, citat de Cancan.

Chiar dacă a optat pentru carieră şi şi-a dedicat cea mai mare parte a timpului dezvoltării din punct de vedere profesional, Fuego a avut şi câteva relaţii sentimentale de lungă durată. Cea mai importantă dintre acestea a fost cea cu Ana Maria Ciauşu, o relaţie de patru ani care ar fi putut conduce spre căsătorie.

Citeşte şi  Puya a trăit momente de „film” pe scena din Bârlad. Artistul a fost „luat cu asalt” cu sute de încălțări chiar în timpul concertului

Paul şi Ana Maria au format un cuplu deosebit şi, chiar dacă nu au ajuns în faţa altarului au ales să menţină o relaţie de prietenie, căsătoria nefiind scopul lor esenţial.

„Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze, ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul. Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, a declarat Ana Maria Ciaușu