Smiley a răbufnit după mesajul RO-Alert de vreme rea. „Cum se poate așa ceva? Doamne ferește!”

Smiley a fost foarte revoltat de mesajul RO-Alert de vremea rea care a speriat-o îngrozitor pe fetița lui. Micuța Josephine dormea în acel moment și s-a trezit speriată din cauza alarmei.

06 iun. 2022, 16:56
Smiley a răbufnit după mesajul RO-Alert de vreme rea. „Cum se poate așa ceva? Doamne ferește!”

Furtunile au făcut din nou ravagii în Capitală, seara trecută, iar autoritățile au trimis tuturor bucureștenilor avertizarea RO-Alert de vreme rea. La scurt timp după ce a primit mesajul, Smiley a răbufnit pe Instagram.

Smiley a explicat, prin mai multe mesaje postate pe Instagram, că mesajul RO-Alert a trezit-o și a speriat-o foarte tare pe Josephine, fiica lui și a Ginei Pistol. Micuța dormea, iar mesajele, care nu puteau fi oprite, au trezit-o. Alerta nu își avea rostul, având în vedere că a fost doar o ploaie, a spus artistul.

Smiley a răbufnit după mesajul RO-Alert de vreme rea

„Nu știu despre voi, dar aseară, în liniștea nopții, pe la 22:00, liniște totală și, la un moment dat, RO-Alert de ploaie. Am ajuns să primim alerta ca începe ploaia. Cum se poate, mă, așa ceva?”, a spus iubitul Ginei Pistol.

Smiley a mai spus că astfel de mesaje zgomotoase îi pot speria și pe adulți, iar lucrurile devin chiar mai grave când la mijloc e un copil mic.

„Te panichezi, alergi prin casă de nebun, se trezește copilul, începe să plângă. E ceva…Doamne Ferește! Ce facem, mă, cu alertele astea de ploaie?!”, a explicat Smiley pe Instagram.

Și, totuși, vremea rea a făcut adevărate catastrofe. Mulți copaci au căzut la pământ sau pe mașinile de pe stradă. Au fost și inundații în Popești-Leordeni și Tineretului.

Codul portocaliu a intrat în vigoare la ora 21:30 și s-a încheiat la 23:50. Avertizarea a fost valabilă nu doar pentru București, ci și în mai multe comune din județul Ilfov.

Cum va fi vremea marți, 7 iunie

Marţi, vremea va fi în general frumoasã şi mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã perioadã, în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va avea temporar înnorãri şi pe arii restrânse vor fi averse şi posibil descãrcãri electrice în regiunile sud-estice, iar dupã-amiaza şi la munte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat, cu o probabilitate mai mare în vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului în Dobrogea şi în jumãtatea esticã a Munteniei, iar noaptea în vestul Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 31 de grade, cu cele mai scãzute valori pe litoral, iar cele minime, în general, între 7 şi 17 grade.

Citește și Gina Pistol încă se confruntă cu probleme de sănătate după Covid. La ce a trebuit să renunțe partenera lui Smiley: „Îmi lipsesc foarte mult”

Citește și Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Abia acum s-a aflat: „El era într-o relație”