Smiley cântă manele cu vocea modificată prin inteligența artificială. Video-ul a devenit viral. Care a fost reacția artistului

Smiley cântă manele cu vocea modificată prin inteligența artificială. Chiar dacă multă lume din televiziune a intrat deja în vacanță, echipa de la Vocea României a început filmările pentru noul sezon. Astfel, luni, când se afla la datorie, artistul a parte de o surpriză pe care i-a făcut-o chiar Theo Rose.

25 iul. 2023, 16:36
Smiley cântă manele cu vocea modificată prin inteligența artificială. Video-ul a devenit viral. Care a fost reacția artistului
Smiley cântă manele cu vocea modificată prin inteligența artificială

Smiley cântă manele cu vocea modificată prin inteligența artificială. Chiar dacă poate să cânte aproape orice gen muzical, de-a lungul anilor, cântărețul a refuzat să lanseze sau să aibă colaborări muzicale din sfera manelelor.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, video emoţionant la o lună după nuntă. Cum s-au cunoscut şi cum au ajuns la căsătorie VIDEO

Smiley cântă manele cu vocea modificată prin inteligența artificială

Anul trecut, Theo Rose a împărțit același scaun cu Smiley, antrenorul deja consacrat de la Vocea României. Chiar dacă acum nu mai formează o echipă, cei doi au rămas extrem de apropiați și au o relație foarte bună de prietenie.

Recent, Theo Rose a postat un video pe TikTok, în care Smiley cântă manele, însă cu vocea modificată cu ajutorul inteligenței artificiale. Melodia interpretată este „Țigancă de București”, a lui Iuly Neamtu, iar reacția juratului de la Vocea României este una extrem surprinzătoare.

@theorose Nu-i asa ca suna misto?😂 @Smiley ♬ original sound – Robert

Gina Pistol și Smiley, la un pas de despărțire

Gina Pistol mărturisește că a simțit de prima dată când l-a văzut pe soțul ei faptul că poate fi vorba despre ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. Totuși, viața de artist vine la pachet cu multe sacrificii, fosta prezentatoare fiind nevoită să accepte toate aceste deplasări și nopți nedormite.

Eu pur și simplu am simțit. Pur și simplu am simțit că el o să fie. Relația noastră nu a fost o relație… adică a fost construită treptat, fără nicio grabă, cu toate că eu trebuia mereu să știu care este următorul pas ca să îmi ofere mie un confort emoțional, să zic așa. În relația cu Andrei a trebuit să lucrez și eu la asta, cum și el a trebuit să lucreze la anumite părți ale lui. Am învățat ce este răbdarea în relația asta, la început.”, a declarat Gina Pistol. (Citește AICI mai multe detalii)