Smiley dezvăluie cum o calmează pe micuţa Josephine: „Funcționează. Zici că apeşi pe un buton şi gata se opreşte”

De trei luni şi jumătate, de când a devenit tătic, Smiley îşi uimeşte fani de pe reţelele sociale cu implicarea sa ca părinte. Indiferent de cât de ocupat este, Smiley găseşte timp să fie acasă pentru baia micuţei Josephine şi să o ajute pe Gina.

19 iul. 2021, 11:53
Smiley dezvăluie cum o calmează pe micuţa Josephine: „Funcționează. Zici că apeşi pe un buton şi gata se opreşte”

Smiley a povestit, la Vorbește lumea, despre viața de tătic. Interpretul este topit după micuța Josephine Ana și spune că cel mai frumos moment al zilei este atunci când vine acasă, iar ea îl întâmpină cu un zâmbet.

Smiley spune că, de cele mai multe ori, improvizează atunci când îi cântă melodii micuței sale Josephine, în vârstă de patru luni și o săptămână.

Cătălin Scărlătescu a gătit pentru invitații de la botezul fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley. „Cele mai gustoase preparate. A venit cu grătarele lui spectaculoase”

„Eu nu știu cântece de copii deloc și mă trezesc cu ea în brațe și dacă e agitată trebuie să-i cânt ceva. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe altă, pe burtă…și acum trebuie să stau mai mult, munca de convingere e mai grea, atunci trebuie să scot la înaintare creativitatea”. De asemenea, interpretul recunoaște că fetiței sale îi place melodia „Vals”, pentru că se calmează la auzul acesteia.

„Funcționează. Zici că apeși pe un buton și gata se oprește”.  Smiley a povestit și cum s-a desfășurat botezul fetiței, menționând că pentru el și Gina un rol important a fost slujba religioasă.

Josephine chiar are un somn adânc pe timpul nopții, netrezindu-și părinții din oră în oră așa cum fac majoritatea copilașilor de la această vârstă:

‘E în etapa în care încep să-i crească dinții și e un pic mai neliniștită, dar în rest doarme toată noaptea la 4 luni și o săptămână. Suntem binecuvântați că doarme și în camera ei toată noaptea. E foarte liniștită, dar nu aș vrea să cobesc să mă trezesc într-o zi pe la 3 cu plânsete.’

„În biserică, noi ne-am dorit foarte tare să avem și cor. Pentru noi asta a contat cel mai mult, slujba religioasă. A fost fantastic, s-a lăsat cu lacrimi și suspine. Ea a fost foarte cuminte”, a mai povestit Smiley la Vorbeste Lumea.

Oana Zăvoranu i-a desfiinţat pe Smiley și pe Gina Pistol. „Dacă dăm vreun ban pe ceva nu mai suntem noi!”