Smiley, dezvăluiri despre Gina Pistol: „Eu pentru ea am fost un test de răbdare. Nu e uşor să stea cu unul ca mine”

Smiley a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Gina Pistol. Cei doi au o fetiţă împreună, de câteva săptămâni, şi sunt extrem de fericiţi. Artistul a mărturisit că blondina a trecut "testul de rezistenţă", pentru că nu este uşor pentru o femeie să stea lângă el.

05 apr. 2021, 17:02
Smiley, dezvăluiri despre Gina Pistol: „Eu pentru ea am fost un test de răbdare. Nu e uşor să stea cu unul ca mine”
Smiley, dezvăluiri despre Gina Pistol

Smiley, dezvăluiri despre Gina Pistol. „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată, mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare (n.r. acela de a fi mama)”, i-a spus Smiley lui Mihai Morar în cadrul unui podcast.

Citeşte şi: Fetiţa lui Smiley şi a Ginei Pistol, primele sunete în direct: „Uite, vezi, te aude”

Smiley, dezvăluiri despre Gina Pistol

Pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală. (…)

Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă”, a mai spus Smiley.

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit cum o cheamă pe fetița lor

Gina Pistol și Smiley

au devenit părinți în urmă cu câteva zile și sunt în culmea fericirii. Cei doi au dezvăluit ce nume au ales pentru fetița lor abia născută.

Cea mică se numește Josephine Ana Maria, e o fetiță superbă și e perfect sănătoasă. I-a cucerit pe părinții săi din prima clipă, iar cei doi sunt nedezlipiți de micuță.

Cei doi nu mai sunt la fel de activi pe rețelele sociale, însă au încercat, totuși, să împărtășească cu fanii puțin din experiența lor de părinți.

Smiley a mărturisit, într-un interviu acordat recent, cum se simte în ipostaza de tătic de fată. Artistul a declarat că este cel mai fericit bărbat și trăiește cele mai frumoase momente din viața lui. De asemenea, cântărețul a spus că fiica lui și a Ginei Pistol este foarte bine, la fel ca mămica ei și, mai mult, a mărturisit că îi seamănă mai mult blondinei.

Sunt fix în camera fetiţei, care arată foarte bine. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuţ lângă patul nostru. Mai avem un pătuţ şi în camera ei. E cuminte, liniştită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroşi, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viaţa noastră.”, a spus Smiley.