Smiley, dezvăluiri despre nunta cu Gina Pistol: „Ne vedem ca o familie”

Smiley a făcut dezvăluiri despre nunta cu Gina Pistol. Cei doi se iubesc de aproape patru ani şi au împreună o fetiţă, care le luminează zilele. Chiar dacă se consideră o familie, toată lumea aşteaptă anunţul cel mare şi anume când se vor căsători.

29 aug. 2022, 14:08
Smiley, dezvăluiri despre nunta cu Gina Pistol: „Ne vedem ca o familie”
Smiley, dezvăluiri despre nunta cu Gina Pistol

Smiley, dezvăluiri despre nunta cu Gina Pistol. Prezentatoarea a adus în discuție statutul pe care îl are, și anume, a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a susținut că este, în primul rând, „mamă”, însă când a venit vorba despre relația pe care o are cu Smiley, a spus că se poate numi logodnica lui.

Smiley, dezvăluiri despre nunta cu Gina Pistol

Întrebat despre căsătoria cu Gina Pistol, Smiley spunea că oricum ei se văd deja ca o familie și că, pentru ei, căsătoria este doar o formalitate. „Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, spunea Smiley.

Gina Pistol a susținut spusele partenerului său și a spus că ei sunt ca și căsătoriți. „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte!”, spunea Gina Pistol.

Citeşte şi: Imagini noi cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cât de mare s-a făcut Josephine GALERIE FOTO

Dieta cu care Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună

Vedeta le-a mărturisit fanilor că a ajuns la 80 de kilograme după ce a născut, iar acum câteva săptămâni s-a apucat de dietă. Într-o o lună, a dat jos 15 kilograme şi încearcă să revină la formele pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată.

Aceasta a recunoscut că în acest moment nu s-a bazat pe sport, ci pe o alimentație corectă. „Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Vedeta a precizat și ce mănâncă la fiecare masă, de când a început această dietă: „Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango; gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar; masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre; gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry”, a spus Gina Pistol.