Smiley, în braţe cu micuţa Josephine. Imaginea adorabilă care a topit inimile fanilor FOTO

Smiley și Gina Pistol împărtășesc cu admiratorii lor atât momentele speciale, cât și cele mai puțin plăcute ale vieții de proaspăt părinți. De data aceasta, artistul a făcut publică o fotografie în care apare în timp ce îşi ţine fiica în braţe.

16 dec. 2022, 09:06
Smiley, în braţe cu micuţa Josephine. Imaginea adorabilă care a topit inimile fanilor FOTO

Smiley, în braţe cu micuţa Josephine. Artistul a postat pe Instagram o imagine în care le arată fanilor cât de fericit este în familie. Smiley o ţine în braţe pe Josephine, în timp ce se alintă, la prima oră: „My kind of morning”. Micuţa stă la pieptul tatălui, iar Smiley zâmbește, fericit!

Citeşte şi: Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley. Prezentatoarea a dezvăluit detalii intime: „A stat vreo trei ore la mine atunci”

Deşi Smiley şi Gina Pistol nu au publicat încă imagini în care să se vadă chipul micuței, se vede însă că fetița a moștenit părul blond al mamei și cârlionții tatălui. Josephine va âmplini doi ani în martie 2023.

Citeşte şi: Gina Pistol, în mijlocul unui scandal-monstru. Cine e femeia care o acuză că, de fapt, nu are un copil cu Smiley. „Minte, iar el susține minciuna pentru că este amenințat”

„Noi suntem și foarte împreună, așa. Adică mergem împreună peste tot. Eu, când am trebă în afara țării, plecăm împreună. Vin după mine la clip, la studio, adică noi stăm… Mie îmi place foarte mult să vină cu mine, ne-am și învățat toți trei, împreună. Vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. Ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față. Decât de hrană și de dragoste, atât. Și când suntem împreună este…. n-ai cum, este priceless. Când te uiți la ea și vezi cum e”, a declarat Smiley, citat de Libertatea pentru femei.