Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley. Prezentatoarea a dezvăluit detalii intime: „A stat vreo trei ore la mine atunci”

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste aproape de șapte ani și au împreună o fetiță, Josephine, care le înseninează viața. Recent, prezentatoarea a dezvăluit detalii intime din relația lor.

13 dec. 2022, 17:30
Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley. Prezentatoarea a dezvăluit detalii intime: „A stat vreo trei ore la mine atunci”
Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley. Prezentatoarea Chefi la cuțite a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, unde a făcut mai multe dezvăluiri inedite din viața sa de cuplu. Blondina și artistul au fost întotdeauna extrem de discreți, când vine vorba de viața personală, astfel încât foarte puțină lume știe cum cei doi s-au cunoscut sau cum și-a cucerit vedeta actualul partener.

Citește și: Gina Pistol ar fi fost cerută în căsătorie de Smiley. Cine i-a dat de gol

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley

Mă mai întreba lumea ce stil sunt eu.. sunt femeia cameleon, cred că le conțin pe toate. Bărbatul meu trebuie să mă echilibreze și să mă lase să fiu eu așa cum sunt. Eu mă cert cu pasiune, cu venă umflată. Andrei este foarte echilibrat, diplomat, atunci când ia o decizie stă și o gândește înainte. Eu sunt opusul lui.

Dacă îmi vine să spun ceva, orice, nu contează că dau foc la ce-i în jurul meu, spun. El are o maturitate, e foarte echilibrat. Facem șapte ani la anul, în martie. Se împacă bine cu felul meu de-a fi și asta am apreciat cel mai mult la el. Înainte să încep relația cu el, eram îndoielnică, mă întrebam dacă o să găsesc un om ca mine, simplu. Îmi doream să fie omul potrivit pentru mine, să fie un om bun, bun pentru mine.”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol a scos la iveală modalitatea inedită prin care și-a cucerit actualul partener de viață. Totul a pornit de la o rețetă, care astăzi a rămas desertul preferat al îndrăgitei prezentatoare. „Eu sunt foarte sinceră și Andrei (n.r. Smiley) mă mai ceartă câteodată. Noi, la început, vorbeam prin mesaje, îi trimiteam bancuri, meme-uri, îl făceam să râdă, așa l-am agățat. Eu mâncam într-o zi gomboți și m-a întrebat el ce fac și i-am trimis o poză. Și îmi zice „Ce poftă am, ce aș mânca!”. Și i-am zis că îi fac, când mă întorc în București. Și am zis că gata, l-am agățat. I-am făcut gomboți, pentru prima dată, dar mi-au ieșit atât de buni.  A stat vreo trei ore la mine atunci.”, a mai spus prezentatoarea.

Când vine vorba despre momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată, Gina Pistol recunoaște faptul că ea a fost cea care a făcut primul pas. „El nici nu cred că m-a observat, dar eu mă uitam la el cum cântă, știam că e și singur și zic „Ce băiat drăguț.” Noi încă ne întrebăm de când suntem împreună. Cred că eu i-am dat lui telefon prima.”, a continuat ea.