Smiley, în mijlocul unui scandal sexual cu minore. Un bogătaş de 50 de ani din Cluj îl folosea ca „momeală” pentru a atrage copile

Un om de afaceri de 50 de ani din judeţul Cluj, arestat la finalul anului 2019  este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani, situaţie ştiută şi încurajată chiar de mama fetei.  

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 20:01
Smiley, în mijlocul unui scandal sexual cu minore. Un bogătaş de 50 de ani din Cluj îl folosea ca „momeală” pentru a atrage copile

Detalii tulburătoare au ieşit la iveală despre modul în care fata de 14 ani a ajuns să fie sedusă de Mihăiţă Codrianu, bărbatul cu 35 de ani mai mare, care i-a cumpărat cadouri scumpe şi chiar a închiriat un apartament pentru fată, mama sa şi cei doi fraţi ai fetei.

Două fete, minore şi ele, martore în dosar, au povestit cum bărbatul a încercat să le cucerească şi pe ele prin cadouri scumpe. În plus, fetele au povestit cum, ca să le impresioneze, Codrianu le-a făcut cunoştinţă cu cântăreţul Smiley, potrivit Adevărul.ro.

Actele sexuale s-au desfăşurat în locuinţa persoanei vătămate minore cu acordul mamei persoanei vătămate, inculpata T.E.A., care a înlesnit această activitate şi a sporit autoritatea inculpatului Codrianu Mihăiţă asupra persoanei vătămate”, este acuzaţia adusă de procurori bărbatului şi mamei fetei.

Bărbatul îl folosea ca „momeală” pe Smiley

Procurorii arată că una din metodele de cucerire a minorelor era „prezentarea unor persoane renumite precum artistul Smiley“.

O altă fată care are calitate de martor în dosar a declarat că l-a cunoscut pe Codrianu în vara anului 2017, când mergea cu vacile prin faţa casei bărbatului, iar acesta a abordat-o şi au făcut cunoştinţă. Fata a mai declarat că în acea vară, în timp ce mergea spre magazinul din sat, Codrianu a chemat-o să urce în BMW-ul său.

În aceeaşi zi, bărbatul a dus-o pe fată la restaurant şi i-a propus să înceapă o relaţie cu el. Fata a povestit că pe drumul spre casă, Codrianu a început să îi vorbească despre relaţii sexuale, despre nopţi romantice între doi parteneri, propunându-i indirect să întreţină relaţii sexuale cu el.

De asemenea, a început să îmi spună că el mă face fericită, că pot să am ce vreau pe lumea asta, tot ce îmi doresc. Mi-a spus că pleacă de tot în Portugalia şi nu se mai întoarce, că el s-a îndrăgostit de mine de un an înainte, că el ştie că eu sunt mai tânără ca el, dar i-ar plăcea ca averea lui să rămână pe mâinile mele, că şi-ar dori ca copiii lui să îmi spună mamă“, a declarat fata.

Minora a mai declarat că în anul 2018, în perioada Zilelor Dejului, Codrianu a întrebat-o dacă vrea să îl cunoască pe Smiley. Fata a mai declarat că Mihăiţă Codrianu l-a dus pe artist la ea acasă pentru a le face cunoştinţă, iar ulterior au plecat spre Dej „împreună cu artistul, dar şi cu asistenţii acestuia, unde a povestit mai multe cu artistul“.

Pe pagina personală de Facebook a fetei apare poza postată de ea, din 28 iulie 2018, în care apare împreună cu Smiley. Fata a mai declarat că în acea zi, acasă la Codrianu au fost şi alte vedete, dar acestea nu au fost la concert.