Smiley, pe scena de la America’s Got Talent. Cum a fost primit de Simon Cowell și ceilalți jurați

Smiley se află în SUA pentru două săptămâni ca să facă muzică alături de artiștii de la HaHaHa Production și ROMDROPS. Totodată, artistul a fost invitat să ia parte la filmările pentru noul sezon al emisiunii America’s Got Talent de către Simon Cowell, creatorul și producătorul formatului de televiziune Got Talent, considerat de Guinness World Records cel mai de succes reality-show din lume, cu peste 68 de țări care-l produc.

31 mart. 2023, 18:28
Smiley, pe scena de la America’s Got Talent. Cum a fost primit de Simon Cowell și ceilalți jurați

Smiley a fost chemat de prezentatorul Terry Crews pe scenă. Heidi Klum și Sofia Vergara l-au primit cu zâmbetul larg și cu strângeri de mână, iar Simon Cowell l-a felicitat pe scenă.

Smiley a făcut un clip video în timp ce se afla la filmările pentru America’s Got Talent, iar apoi l-a postat pe contul său de Tik Tok.

Citește și Gina Pistol, prima poză cu faţa micuţei Josephine. Cu cine seamănă fetiţa ei şi a lui Smiley FOTO

„Pentru mine a fost o experiență incredibilă și un moment trăit din plin, după atâția ani de televiziune. Este copleșitor să fii acolo, să simți atmosfera din platoul ăla uriaș, să te strângă în brațe unii dintre cei mai importanți oameni de televiziune din lume și să știi că faci parte, alături de echipa ta din România și de românii tăi talentați, dintr-o poveste atât de mare și de spectaculoasă cum este Got Talent.

M-am bucurat și că am constatat că și noi suntem foarte buni și că „Românii au talent” este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediția americană. Am încercat să filmez, sa vă arăt, dar să mă și bucur, să trăiesc experiența asta așa cum a fost ea, memorabilă și însemnată pentru noi, românii. Mulți chiar ne știau pe noi, prezentatorii din România, pe unii dintre concurenții de acasă care au făcut istorie și m-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români bucuroși să vadă o bucățică din ”acasă” în fața lor. O superexperiență pentru care sunt recunoscător”, a declarat Smiley, care s-a decis să lanseze, odată cu plecarea în LA, DailyTok, un jurnal video pentru comunitatea sa de pe TikTok, cu episoade zilnice, pentru a împărtăși cât mai mult din cele două săptămâni petrecute acolo.

Citește și Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce s-a retras de la TV. Ce a ajuns să facă acum iubita lui Smiley pentru bani

Smiley este coprezentator al emisiunii „Românii au talent”, alături de Pavel Bartoș, de mulți ani. De asemenea, este unul dintre jurații de la Vocea României.