Smiley, imagine rară alături de familia sa. Artistul și-a luat rudele și a plecat în vacanță. Internauții au rămas surprinși de asemănarea izbitoare

Smiley a fost dintotdeauna un artist rezervat când a venit vorba despre viața sa personală, preferând să nu dea tot din casă la fiecare ocazie. Acum, acesta și-a surprins fanii, după ce a postat o imagine rară cu tatăl și fratele său.

08 mart. 2024, 13:55

Smiley este destul de reținut atunci când vine vorba despre viața personală, preferând să fie mai discret în ceea ce privește viața de familie.

Însă, de curând, artistul a postat o imagine rară cu tatăl și fratele său.

Citește și Smiley a dat vestea pe Internet. Este vorba despre Gina Pistol: „A trecut mai bine de o lună”

Faptul că Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi nu mai e un secret pentru nimeni, iar cei doi au avut parte de cel mai important eveniment din viața lor, în vara anului 2023, atunci când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Atât cântărețul, cât și frumoasa Gina Pistol pot spune că au parte de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal.

Smiley se numără printre artiștii care își țin viața privată ferită și nu obișnuiește să posteze prea multe imagini pe rețelele sociale cu ceea ce se întâmplă în familia lui.

De curând, cântărețul a plecat într-o vacanță alături și de tatăl și fratele lui, printre fotografii, a postat și o imagine cu cei doi.

Desigur, fanii nu au putut să nu observe asemănarea dintre cântăreț și cei doi bărbați din familia sa.

Smiley nu a fost susținut de părinții lui la început

Dacă mulți nu știu, până să devină celebru, Smiley nu a beneficiat de susținerea pe care și-ar fi dorit-o din partea celor care i-au dat viață.

Deși a crescut într-o familie iubitoare, tatăl lui nu l-a susținut atunci când a venit vorba de muzică. Pe părinții celebrului artist îi cheamă Ion și Ioana Maria.

În timp ce tatăl artistului a fost pilot de avion în cadrul Ministerului Apărării Naționale, iar mai apoi, acesta a devenit director la o fabrică de pâine din Cernica, mama sa este contabilă, însă în trecut a lucrat și la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești.

Citește și Smiley a spus tot adevărul! Cum se înțelege, de fapt, artistul cu fiica lui Josephine: „Este foarte independentă. De la cineva a moștenit”

După ce Smiley a urcat treptat în industria muzicală de la noi din țară, Ioana Maria a fost cea care a ajuns să se ocupe de studiourile fiului său, dar și de celebra casă de discuri HaHaHa Production.