Smiley şi Gina Pistol, fotografia care i-a emoţionat pe toţi românii. Imaginea a strâns sute de mii de aprecieri: Dimineaţa, cu fetele mele! – FOTO

Smiley a postat vineri o imagine care a reuşit să-i impresioneze pe toţi fanii săi. Cei doi mai au puţin timp până vor deveni părinţi

05 feb. 2021, 17:08
Smiley şi Gina Pistol, fotografia care i-a emoţionat pe toţi românii. Imaginea a strâns sute de mii de aprecieri: Dimineaţa, cu fetele mele! – FOTO

Smiley şi Gina Pistol, fotografia care i-a emoţionat pe toţi românii. Artistul a distribuit o imagine cu el în timp ce săruta burtica Ginei Pistol, alături de mesajul „Dimineaţa cu fetele mele”. Fotografia a reuşit să strângă sute de mii de vizualizări iar fanii nu au întârziat să le spună numai cuvinte frumoase celor doi.

Smiley şi Gina Pistol, fotografia care i-a emoţionat pe toţi românii

„Ce frumos! Nici nu iti dai seama cat de mult iti lipseste un copil, pana nu il ai! Cand ti se naste copilul, te intrebi cum ai putut sa traiesti fara el atat de mult timp, de ce ai asteptat atat pana sa fii parinte! Sa fiti sanatosi toti trei!“ „Sunteti minunati si va multumim ca impartasiti cu noi bucuria maternitatii si va lasati „descoperiti”. ❤️❤️❤️“

„ Cât de draguţ! Veţi fi nişte părinţi extraordinari! Mă bucur foarte mult pentru voi! Meritaţi pentru că sunteţi oameni buni! ❤🤗“, le-au scris fanii celor doi.

De altfel, Smiley și Gina urmează să devină curând părinți și sunt în culmea fericirii. Cei doi abia așteaptă să își țină fetița în brațe și se pregătesc intens pentru prima întâlnire cu micuța. Între timp, cei doi își văd fetița la ecograf și au postat prima ecografie cu bebelușul.

Smiley a anunțat deja că fetița lui ar urma să se nască la începutul lunii martie, așa că cei doi părinți nu mai au mult de așteptat până să o cunoască, în sfârșit.

‘Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină… Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă’, a mai dezvăluit Smiley.

„Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia, a declarat Smiley.

„Eu mă bucur mult de ceea ce trăiesc acum, indiferent de preț. Vreau să fiu o mamă cool și să copilăresc alături de copilul meu„, a spus și Gina Pistol la momentul respectiv.

 


loading...