Cu cine seamănă fetiţa lui Smiley şi a Ginei Pistol. Artistul a dezvăluit: „Am văzut la ecografie”

Cu cine seamănă fetiţa lui Smiley şi a Ginei Pistol. Vedeta se află pe ultima sută de metri cu sarcina, mai are foarte puţin şi va aduce pe lume primul său copil. Atât ea, cât şi iubitul ei, Smiley sunt nerăbdători să o cunoască pe micuţa lor.

04 feb. 2021, 12:51
Cu cine seamănă fetiţa lui Smiley şi a Ginei Pistol. Artistul a dezvăluit: „Am văzut la ecografie”
Cu cine seamănă fetiţa lui Smiley şi a Ginei Pistol

Cu cine seamănă fetiţa lui Smiley şi a Ginei Pistol. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar faptul că prezentatoarea a rămas însărcinată le-a întregit bucuria. Micuţa este aşteptată cu entuziasm de părinţi, dar şi de familiile acestora.

Citeşte şi: Gina Pistol a împlinit 40 de ani. Surpriză imensă făcută de Smiley: „Am plâns toată dimineaţa!”

Cu cine seamănă fetiţa lui Smiley şi a Ginei Pistol

Artistul i-a pregătit camera fetiţei sale şi este emoţionat, deoarece se apropie cu paşi repezi venirea ei pe lume. A dezvăluit şi cu cine seamănă micuţa, dezvăluind că nu are nasul lui.

Nu știm exact data, mai durează o lună și un pic. Suntem emoționați. De la o vreme, lumea îmi spune Smiley tăticul, nu simplu, Smiley! Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină… Abia aștept.

Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă „, a declarat cântăreţul la Pro TV.

Smiley vrea să slăbească şi ţine regim

Smiley

a dezvăluit secretul din întâmplare, în timpul unei reclame pe care o făcea. Vorbind despre bonusuri de 20 la sută, pentru diferite produse, artistul s-a dat de gol că a intrat la regim! Artistul are de gând să mai lase din mâncarea de care ar fi abuzat puțintel în perioada sărbătorilor.

Eu mă gândesc la ceva fructe exotice și legume proaspete… V-am zis că m-am apucat de regim, nu?”, este finalul mesajului scris de Smiley pe Instagram.

Smiley și-a propus schimbări odată cu intrarea în noul an. El le-a și transmis familor lui un mesaj în acest sens. „01.01.2021 am început anul nou plini de entuziasm, speranță și dragoste!

Nu cu mult timp înainte, dar în precedentul an, artistul insera tot pe Instagram: ”Anul ăsta ne-am trăit călătoria vieții în condiții deosebite, dar simt că 2020 ne-a adus pe noi mai aproape de noi. Abia aștept să ne vedem în noul an. Ne vedem noi LIVE cu @delia si @ceamaitaretrupadinseeuropei & @musequartet”, a fost mesajul lui Smiley.