Smiley și Gina Pistol, pregătiți pentru al doilea copil. Cum s-a schimbat viața celor doi după apariția micuței Josephine

Smiley este cel mai fericit bărbat de când Josephine a apărut în viața lui și a Ginei Pistol. Cei doi sunt pregătiți să devină oricând părinți pentru a doua oară.

03 feb. 2023, 14:59

Smiley traversează alături de iubita lui, Gina Pistol, cea mai frumoasă perioadă a vieții, datorită fetiței lor, micuța Josephine. Micuța îi solicită foarte mult, motiv pentru care a devenit răsfățata familiei.

Nu mulți se așteptau ca Smiley să se așeze la casa lui și să devină tătic, iar acum acesta se declară topit după fiica lui care, în luna martie, împlineșet doi ani. Cântărețul a făcut câteva declarații emoționante în cadrul unui interviu și spune că i-ar plăcea să mai aibă încă un copil.

„Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiec cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea”, a declarat Smiley, pentru click.ro.

Citește și: Gina Pistol se mărită cu Smiley. Anunțul făcut de prezentatoarea TV: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă”

Acesta a vorbit despre momentele în care Josephine la pus la încercare în ipostaza de părinte, dar și despre gusturile muzicale ale micuței.

„Cea mai grea perioadă a fost momentul în care am trecut la hrană normală și am renunțat la laptele de la sân. Aia a fost o perioadă grea, ea a fost și răcită un pic în perioada aia. Dar, per total e ok, te descurci. Nu mi se pare nimic greu, mi se pare că totul face parte din proces și trebuie să le trăiești, să le simți pe toate pentru că eu cred că relația dintre părinți și copii trebuie să fie exact ca o relație de prietenie, trebuie să treci și prin bune și prin rele. Cu cât treci prin mai multe, legătura e mai puternică.

Nu cântă neapărat pe melodiile mele, cântă ce i se pare ușor de fredonat, dar prinde foarte ușor piesele, are preferințe muzicale clare, are mai multe playlist-uri: are playlist de balet, playlist de dimineață, playlist-ul de somn. Dansează, cântă, face toate fețele posibile. Mi se pare un copil fantastic, nu știu dacă face lucruri anormale sau normale pentru vârsta ei, dar fiecare părinte își laudă copilul”, a adăugat vedeta.

Citește și: Oxi de la Chefi la cuţite, dezvăluiri neaşteptate din culisele emisiunii. Ce nu se vede la TV: „Sunt şi părţi care nu s-au dat”

El și Gina ar primi cu brațele deschise și cel de-al doilea copil, considerând acest lucru o binecuvântare.

„Noi suntem bucuroși acum că am primit-o pe Josephine. Ne simțim binecuvântați și, dacă mai merităm încă unul, cu siguranță îl vom primi cu toată dragostea”.