Smiley și Gina Pistol, prima apariţie în public cu micuţa Josephine FOTO

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu șase luni, dar au refuzat, cel puţin până acum, să dezvăluie fața micuţei Josephine pe rețelele de socializare.

08 sept. 2021, 08:27

Smiley și Gina Pistol, prima apariţie în public cu micuţa Josephine. Smiley și Gina Pistol au profitat acum câteva zile de vremea frumoasă și au ieșit la o mică plimbare, la pas, prin Capitală, alături de micuța Josephine, dar și de prieteni, fiind surprinşi de Cancan. Grupul s-a îndreptat către o terasă de pe Calea Victoriei, unde una dintre prietenele lor s-a ocupat de copil.

Smiley și Gina Pistol, prima apariţie în public cu micuţa Josephine

Gina Pistol a răspuns curiozității tuturor și a făcut câteva precizări pe tema pozelor cu micuța. Vedeta a mărturisit că, pentru moment, nu consideră că ar trebui să facă publice imagini cu fața fetiței sale. „Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum” , a scris Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, dezvăluiri despre fiica ei: „Vreau să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune”

Smiley a abordat și el acest subiect și le-a descris tuturor exact momentul în care Josephine va apărea pe rețelele de socializare. „Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe TikTok, atunci o să apară și ea pe TikTok. Deocamdată, nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, a spus Smiley.