Gina Pistol, dezvăluiri despre fiica ei: „Vreau să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune”

Gina Pistol a făcut dezvăluiri despre fiica ei, Josephine. Vedeta şi iubitul ei, Smiley, trăiesc o perioadă frumoasă din viaţa lor, experimentând meseria de părinţi. Blondina susține că este foarte relaxată atunci când vine vorba de fiica ei.

07 sept. 2021, 19:23
Gina Pistol, dezvăluiri despre fiica ei: „Vreau să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune”
Gina Pistol a făcut dezvăluiri despre fiica ei, Josephine

Gina Pistol

, dezvăluiri despre fiica ei. Prezentatoarea își dorește ca pe viitor să lege în primul rând o relație de prietenie cu fetița ei. Josephine este un copil cuminte, doarme noaptea și ziua stă liniștită cât timp cei doi fac diverse activităţi.

Gina Pistol, dezvăluiri despre fiica ei

Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă.

Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim”, a dezvăluit Gina Pistol la Antena Stars.

Citeşte şi: Gina Pistol este topită după fetiţa ei. Cum îi place micuţei Josephine să se joace: „Abia îmi mai pot prinde părul”

Problema cu care se confruntă după naşterea fetiţei

Organismul unei femei suferă multe schimbări după ce aduce pe lume un copil, atât în interior, cât şi exterior. Prezentatoarea a vorbit deschis despre asta şi a mărturisit că a început să ia măsuri.

Vedeta a mărturisit că suferă o cădere masivă a părului, ceea ce păţesc majoritatea femeilor după sarcină. Însă, nu lasă totul în voia sorţii şi a decis să ia facă un tratament pentru a stopa căderea şi a-i reda fermitatea şi strălucirea.

Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau să știți. Și acum vorbesc despre păr, pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică mă confrunt cu căderea părului. Dar, ca să nu fie o cădere masivă, așa cum am auzit eu pe la prietenele mele că se poate întâmpla, am ales să previn și testez produse pentru a vedea care mi se potrivesc cel mai bine.”, a spus Gina pe Instagram.

Gina a menționat că acum folosește zilnic o gamă de fiole cu celule stem vegetale. „Părul devine puternic, strălucitor, mai rezistent la deteriorare și ușor de pieptănat.”, a mai spus Gina.