Smiley şi Sânziana Negru, fosta lui iubită, la RMA. Vezi ce i-a spus artistul frumoasei brunete

Smiley încearcă pe cât posibil să evite jurnaliştii. Invitat la Gala Romanian Music Awards la Craiova, artistul a refuzat să intre pe covorul roşu, a venit doar să cânte şi s-a ferit în tot acest timp să facă declaraţii de presă. Totuşi, cea căreia i-a acordat un interviu în exclusivitate a fost Sânziana Negru, fosta lui iubită.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 09:11
Smiley şi Sânziana Negru, fosta lui iubită, la RMA. Vezi ce i-a spus artistul frumoasei brunete

Prezent la premiile muzicale de la Craiova, Smiley s-a ferit tot timpul de presă, mai puţin de Sânziana Negru. Aşa că fata a primit un interviu în exclusivitate. Ea a spus că a vorbit cu Smiley imediat după ce a coborât de pe scenă. Frumoasa brunetă l-a întrebat cum reuşeşte să se reinventeze din punct de vedere muzical, el câştigând premiul pentru cel mai bun producător muzical.

„Stăm mult în studio şi nu prea ieşim! Ne atragem atenţia unul altuia şi ne dăm peste ceafă!”, a spus el.

Întrebat discret de către Sânziana cum rezistă şi de unde îşi ia energia Smiley a declarat: „De la oameni! Inclusiv de la tine! Plăcerea de a cânta este mai mare decât orice oboseală! Asta este cea mai mare bucurie a mea, să văd publicul fericit!”.

De asemenea, au discutat şi despre prestaţia lui de pe scenă, care a fost o adevărată desfăşurare de forţe. „A fost o discuţie absolut normală, ca între doi prieteni care se înţeleg foarte bine”, a declarat Sânziana Negru.

VEZI MAI JOS INTERVIUL

După cinci ani de iubire, cuplul Smiley – Laura Cosoi s-a destrămat. Vestea a uimit pe toată lumea, mai ales că Smiley şi Laura erau consideraţi „perechea perfectă”

Smiley şi Laura Cosoi au susţinut într-un comunicat de presă că au ajuns de comun acord la aceasta soluţie, deoarece sunt convinşi ca aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi. Totuşi, faptul că nu mai formează un cuplu nu îi va impiedica să aibă proiecte comune. O colaborare este pe lista proiectelor lor profesionale de viitor.