Smiley, singurul român cu un ALTFEL de buletin

Ministerul de Interne nu a uitat de Smiley şi de buletinul său pierdut. În semn de mulțumire pentru sprijinul acordat campaniei adresate celor care și-au pierdut actul de identitate, cântăreţul a primit din partea MAI un buletin simbolic.

03 feb. 2016, 07:52
Smiley, singurul român cu un ALTFEL de buletin

„Am din nou #buletin! #MAI îi mulțumește lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii! Ca urmare a demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români și-au reînnoit actele de identitate. Fii și tu ca #Smiley, fă-ți #buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara țării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ți exerciți dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!”, scrie MAI pe pagina sa de facebook.

Buletinul simbolic primit de cântăreţ este unul foarte deosebit. La CNP, este specificat, în locul codului numeric personal, cuvântul „Oarecare”, la „Nume” — Smiley și „Prenume” — „Omul”. La „Cetățenie”, pe buletinul special al lui Smiley este menționat „Fii tu România”, locul de naștere este „Acasă”, iar Domiciliul este „Plec pe Marte”. 

Pornind de la una dintre cele mai recente piese ale lui Smiley, interpretate alături de DOC & Motzu, „Pierdut buletin”, Ministerul Afacerilor Interne a pornit, la începutul anului, pe pagina oficială de Facebook a instituției, o campanie de informare pentru cei care și-au pierdut actul de identitate.