SMS-uri pe care barbatii nu ar trebui sa le trimita niciodata unei femei

SMS-urile, la fel ca mesajele de pe Facebook sau e-mailurile, sunt o parte vitala din relatia dintre un barbat si o femeie. Insa, barbatii tind prea des sa o dea in bara trimitand anumite mesaje pe care nu ar trebuie in veci sa le expedieze femeilor cu care au o legatura amoroasa.

RomaniaTV.net
02 iul. 2013, 07:46
SMS-uri pe care barbatii nu ar trebui sa le trimita niciodata unei femei

In timp ce un mesaj trimis pe telefon de un barbat catre o femeie pe care o place poate sa ii suscite acesteia interesul, poate la fel de bine sa ii taie orice pofta de a se mai vedea cu el, mai ales daca relatia este la inceput sau daca cei doi au consimtit la o aventura amoroasa, desi au relatii stabile separate. Oricum ar fi, de regula, barbatii tind sa o dea in bara mai des trimitand SMS-uri total nepotrivite.

1. Clasicul „Ce faci?”

Cand un barbat nu stie ce sa ii spuna unei femei pe care o place, dar simte totusi nevoia sa ia legatura cu ea, in loc sa sune prefera sa trimita clasicul SMS cu intrebarea „Ce faci?”. Prost ales mesajul! Pana una alta, ce ar putea sa raspunda femeia care primeste SMS-ul cu „Ce faci?” din parte barbatului care ii place? Sa ii raspunda sec „Bine” sau sa ii spuna exact ce face: „Mananc”, „Lucrez”, „Beau o cafea”, „Ma spalam pe dinti”?! Mesajul „Ce faci?” nu-si are niciun rost in nicio situatie, dovedind doar lipsa de inspiratie a barbatului si incapacitatea lui de a sustine o mini-conversatie prin SMS.

Din acest motiv este total contraindicat ca un barbat sa trimita mesajul sec „Ce faci?” unei femei pe care o place, indiferent daca are sau nu o legatura amoroasa deja dezvoltata.

Indicat este sa puna in context mesajul pe care vrea sa il trimita. Iata un exemplu: „Tocmai am trecut pe langa cafeneaua unde am baut alaltaieri o cafea impreuna si m-am gandit la tine. Ai chef sa iesim diseara/maine la inca o cafea? Sau poate la un pahar de vin… cum preferi!”

2. SMS-urile ce arata disperare

O alta situatie mai des intalnita decat se crede consta in acele mesaje trimise de un barbat la foarte scurt timp (30 de minute, o ora) dupa ce a intalnit o femeie care i-a trezit tot interesul si toate simturile. Este vorba de acele SMS-uri care arata disperarea barbatului: „Nu-mi pot lua gandul de la tine de cand te-am vazut” sau „Nu-mi ies ochii tai din minte”. O femeie matura, cu capul pe umeri nu poate decat sa se intrebe in sinea ei: „Serios?! Ne-am cunoscut acum o ora, am petrecut zece minute impreuna si deja tu nu poti face altceva decat sa te gandesti la mine? Chiar asa de proasta ma crezi incat sa ai impresia ca vor functiona replicile astea?” Ipotetic vorbind, poate femeia respectiva chiar a reusit, involuntar, sa-i ia mintile barbatului, sa-i fi lasat o impresie atat de buna incat el sa nu si-o scoata din minte. Chiar si in aceasta situatie, barbatul in cauza nu trebuie sa-si arate disperarea pentru ca va fi considerat fie un obsedat, fie un copilandru.

3. Mesajele standard

Un barbat care este interesat sexual, poate chiar si sentimental de o femeie nu trebuie niciodata sa ii trimita mesaje standard. Acestea sunt acele SMS-uri predefinite pe care oamenii le trimit la anumite ocazii, precum de Revelion, de Craciun, de Paste, de zile onomastice sau chiar de zile de nastere. Adesea, mesajele se incheie si cu prenumele, si numele de familie al expeditorului. In unele situatii, de regula in cele legate de munca, aceste mesaje standard sunt, sa zicem, acceptabile, desi chiar si in mediul profesional pot lasa o impresie proasta. Insa, cand vine vorba sa transmiti un mesaj cu o anumite ocaziei femeii care iti place si pe care o curtezi, barbatul nu trebuie sa apeleze niciodata la SMS-urile standard. Practic, el arata ca femeia careia i-a trimis mesajul nu merita efortul lui de a concepe un text personalizat si ca ea intra in grupul „restul” caruia i-a fost trimis acelasi SMS.

Celelalte SMS-uri enervante, pe Lyla.ro