SMURD a intervenit la o secţie de votare din Brăila. Unui membru al comisiei i s-a făcut rău

Unui membru al comisiei secției de vot din Brăila i s-a făcut rău şi a fost nevoie de intervenţia paramedicilor SMURD.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 10:13
SMURD a intervenit la o secţie de votare din Brăila. Unui membru al comisiei i s-a făcut rău

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, incidentul a avut loc la secţia de votare 20 din municipiul Brăila. Nu s-a întrerupt procesul de votare din cauza incidentului.

 „La ora 11.00, un membru din comisie de la Secţie de votare nr. 20 din municipiul Brăila, bărbat 44 ani, a făcut o criză de epilepsie. A primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD dar a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanţii ISU Brăila.

ALEGERI LOCALE 2020. Primele incidente. Vot multiplu, ameninţări şi dosare penale, aglomeraţie la urne

Un caz asemănător și la Ploiești

De asemenea, un alt incident de acest gen s-a petrecut în Ploiești. Un bărbat de 67 de ani care mergea la vot a leşinat, duminică, în faţa secţiei de votare, acesta fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, un alegător a leşinat în faţa secţiei de votare numărul 53 din Ploieşti, situată la Colegiul Naţional „Jean Monnet”, a precizat sursa citată.

Persoana în cauză este un bărbat de 67 de ani care, în urma lipotimiei, a suferit un traumatism cranio-facial.

„La sosirea echipajului nostru, era conştient, prezenta hipotensiune arterială. După evaluare şi tratament, a fost transportat la UPU Ploieşti”, a transmis Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.