Soacra Oanei Zăvoranu a murit. Mama lui Alex Ashraf avea doar 47 de ani

Soacra Oanei Zăvoranu a murit la doar 47 de ani, însă nimeni nu a știut asta până acum. Se pare că acesta a fost și motivul pentru acre vedeta a decis să își deschidă o clinică.

29 nov. 2017, 11:00
Soacra Oanei Zăvoranu a murit. Mama lui Alex Ashraf avea doar 47 de ani

Mama lui Alex Ashraf avea doar 47 de ani și suferea de cancer, scrie libertatea.ro. „Unul din motivele pentru care am deschis clinica medicală, o spun în premieră, a fost decesul soacrei mele, a murit la numai 47 de ani, a murit de cancer. Da, mama lui Alex. O femeie minunată. Nu am spus, nu a ştiut nimeni. Nu am vrut să întristăm pe nimeni”, a povestit Oana Zăvoranu.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, JIGNIRI GRAVE la adresa la Oanei Roman. Este SCANDALOS

Oana Zăvoranu era foarte apropiată de mama lui Alex Ashraf. „Am cea mai frumoasă soacră, Petronela, (care e,de fapt mama, pe care mi-am dorit-o tot timpul, si nu a putut fi aşa cum a dorit sufletul, meu să o aibă), şi sunt cea mai fericită că am regăsit-o….titulatura e de soacră,nu i se potriveşte deloc, dnei Petronela…. Este pentru mine mama mea, cu încuviinţarea dumneaiei, li fireşte, şi toata inima mea”, scria Oana Zăvoranu pe o reţea de socializare în urmă cu mai bine de un an.