Soarele in conjunctie cu Jupiter, O DATA PE AN. Incepe un nou ciclu de ABUNDENTA si TRANSFORMARE!

Soarele in conjunctie cu Jupiter. DE CE sa trimiti ACUM DORINTELE pentru 2022 in Univers? Cititi previziuni pentru o aliniere astrala rar a.

05 mart. 2022, 19:01
Soarele in conjunctie cu Jupiter, O DATA PE AN. Incepe un nou ciclu de ABUNDENTA si TRANSFORMARE!

Pe 5 martie 2022, Soarele este in conjunctie cu Jupiter. Soarele si Jupiter se intalnesc o data pe an ca inceapa un nou ciclu de abundenta si crestere. Soarele in conjunctie cu Jupiter este unul din CELE MAI BENEFICE aspecte in astrologie. Este cea mai buna zi posibila sa vii cu o viziune mareata despre ce vrei sa obtii in 2022 si ce fel de viata vrei pentru tine incepand de acum. Usile cosmosului se deschid si de tine depinde sa prinzi orice oportunitate pentru cresterea si aventura ce vin spre tine!

Soarele si Jupiter au multe lucruri in comun: ambele astre sunt spirituale, cu energie masculina, au o energie generoasa si sunt interesate in crestere si progres.

Cand Soarele si Jupiter se intalnesc, avem doua astre foarte mari ce creeaza ceva si mai mare impreuna.
In astrologie, ca sa folosim o metafora, planetele sunt ca actorii in filmul vietii tale, incercand diferite roluri si costume pe masura ce trec prin semnele zodiacale. Deseori, acesti actori au cate o “scena” impreuna. Aceasta este un aspect astrologic. Va fi aceasta scena o comedie romantica, o drama, o actiune, o aventura? Depinde de TIPUL DE ASPECT pe care aceste planete le formeaza.

Horoscop PRIMAVARA 2022: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!
Exista 7 aspecte majore pe care le urmaresc astrologii si despre care se face referire in horoscoapele zilnice, saptamanale si lunare. Sunt aspecte usoare, benefice ca efect (conjunctia, sextil, trigonul) si aspecte dure (patratul, opozitia, etc).

Cand doua planete sunt in conjunctie, ele calatoresc aproape una de alta in acelasi semn zodiacal. Drept rezultat, isi amesteca energiile. Aceasta poate duce fie la o alianta extrem de puternica – ca o megadoza din una din energii – fie prea mult din ceva bun. Sigur, depinde si ce planete sunt in conjunctie! (de exemplu, cand nelinistitul si rebelul Uranus este cu razboinicul Marte, poate aduce multa tensiune in loc de relaxare).

Horoscop karmic. Cum trebuie să se elibereze zodiile de fricile trecutului pentru a trece peste provocările prezentului

Soarele este individualitatea noastra si este planeta cu care rezonam cel mai mult. Soarele este cea mai mare planeta, este datatorul si sustinatorul vietii si luminii.
Luna, planetele si stelele pot straluci numai prin lumina reflectata de la Soare. Cand Luna lumineaza pe cerul noptii, acea lumina pe care o vedem este de fapt lumina Soarelui reflectata. Soarele este filtrul prin care vedem si intelegem lumea.

Jupiter este urmatoarea planeta ca si marime, de fapt este cea mai mare planeta a sistemului nostru solar. Jupiter, uriasa minge de gaz, este asociata in astrologie cu cresterea, abundenta, norocul, expansiunea.

Jupiter a fost asociat mereu si cu credinta si increderea.
Credinta – este ceva de care avem cu totii nevoie. Avem nevoie sa avem credinta ca sa ne miscam de la o stare de a fi la alta, de a incepe ceva nou. Iar credinta este ca o bula mare de gaz, ca si Jupiter. Nu o putem atinge, dar ne inspira sa ne miscam si sa crestem.

Daca nu crezi in tine, daca nu crezi in sansele tale de succes, care sunt perspectivele de a accepta urmatoarea provocare? Sau de a-ti implini visele?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.