Soarele în Leu aduce mari schimbări: Scorpionul intră într-un triunghi amoros, Racul și Capricornul sunt la un moment de cotitură în afaceri

Din 22 iulie până pe 22 august Soarele se va afla în zodia Leului, perioadă care îi va inspira pe mulți să se prezinte în cea mai bună lumină și să strălucească la nivel emoţional şi în afaceri.

21 iul. 2022, 21:55
Soarele în Leu aduce mari schimbări: Scorpionul intră într-un triunghi amoros, Racul și Capricornul sunt la un moment de cotitură în afaceri

Potrivit prognozelor astrologice, Luna Nouă în zodia Leu va aduce o schimbare semnificativă pe 28 iulie. În mod special în acea zi cel mai bine va fi să începi să-ți realizezi planurile pas cu pas, până să-ți atingi scopul. O altă dată semnificativă va fi Luna Plină din 12 august, când vei porni spre noi victorii în viaţă.

În sezonul Leului, multe semne zodiacale își vor revizui prioritățile de viață.

Berbec

Deși ești mereu dornic de socializare, distracție și acțiune, acum vei intra în subteran și vei face planuri pentru perioada următoare. Desigur, strategia pe care o pregătești presupune o revenire de stil, dar nu vrei să spui nimănui despre asta deocamdată.

Taur

Vei fi destul de beligerant și vei vorbi deschis despre tot ce te enervează și cu care nu ești de acord. Vei fi deosebit de sensibil la egoism. Fii pregătit pentru o surpriză pe care ți-o va pregăti persoana iubită.

Gemeni

În sfarsit vei respira usurat la locul de munca, iar armonia va domni în mediul familial. O perioadă neobișnuit de liniștită pentru Gemeni, care sunt obișnuiți să fie în acțiune și să rezolve mai multe lucruri deodată. Colectați energie, veți avea nevoie de ea când Soarele va intra în zodia Fecioarei.

Rac

După câteva săptămâni în care ai fost în centrul atenției, ești nerăbdător să te retragi. Acest lucru, desigur, nu înseamnă că nu îţi veți face planuri de viitor, mai ales pe tema creșterii finanțelor, astfel că vei cere o mărire de salariu sau chiar îţi poţi schimba locul de muncă. Norocul va continua să te însoțească în dragoste.

Leu

Acesta este timpul vostru, dragi Lei! Ești pregătit pentru schimbări mari în toate domeniile – de la muncă, la relații emoționale, la relații de prietenie și de familie și, în sfârșit, la sănătatea ta. Planetele te sprijină să faci o „mare schimbare”, profită de moment!

Fecioară

În vremea Soarelui în Leu este timpul să preiei controlul, ceea ce nu este dificil pentru tine. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, acum este o mare șansă să-l găsești. Dacă ești dispus să începi o poveste de dragoste, planetele te susțin. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru a face renovări în locuință sau chiar să te muţi.

Citeşte şi Horoscop special: Află ce fel de şofer eşti in funcţie de zodie! Conduci prudent sau „fentezi” semaforul?

Balanţă

Dacă iei inițiativa la nivel emoțional, îți vei aminti de această perioadă a stăpânirii Soarelui în Leu ani de zile. Sunt șanse mari ca în a treia decadă a lunii iulie și în primele două din august să te îndrăgostești și să te angajezi într-o relație romantică care va dura mult timp.

Scorpion

În timp ce Soarele locuiește în Leu, vei fi într-un vârtej de pasiune. Scorpionii născuți în prima decadă a zodiei vor dori să-și asume riscuri și să intre într-o relație secretă cu o persoană care nu este liberă. Riscul nu este exclus nici pe planul afacerilor, dar ar trebui să fii puțin mai atent aici, pentru că planetele nu te vor proteja atât cât îți dorești.

Săgetător

Ești obișnuit să fii mereu inițiatorul distracției, dar în timpul domniei Soarelui în Leu, vei rămâne fără energie, „peste noapte”. Spre sfârșitul primei decade din Leu vei dori să faci un pas înapoi și să vii cu o strategie pentru revenirea uluitoare pe care o planificați pentru începutul lunii septembrie.

Citeşte şi Horoscop august 2022. Trei zodii fericite de astre, noroc în dragoste, de bani şi în carieră

Capricorn

Te așteaptă mari provocări în domeniul afacerilor. Este de așteptat să lucrezi pentru doi, dar depinde și de tine dacă accepți sau nu. Dacă în mediul de afaceri există o persoană care îți place, vei accepta să faci sacrificii doar pentru a petrece cât mai mult timp cu potențiala „cealaltă jumătate”. Capricornii aflaţi în relaţie să se aștepte la conflicte conjugale.

Vărsător

Până când Luna Plină strălucește în zodia ta pe 12 august, vei funcționa într-un alt plan. Dar deja în a doua decadă a lunii revii pe scenă în plină glorie. Asigură-te doar că ego-ul nu preia controlul.

Pești

Te vei bucura de mediul familial, vei sta cu prietenii pe care nu i-ai mai vazut de mult timp, vei fi nostalgic si îţi vei aminti cu plăcere de episoade din trecut. Deja din 7 august situația din domeniul emoțional va avea întâietate, așa că fii pregătit să cunoști persoana destinului tău și să trăieşti marea poveste de dragoste pe care ți-o dorești de mult.