Soarta dizidenţilor din PDL, decisă la Colegiul Director

Colegiul Director al PDL din 17 august de la Baia Mare va decide cum va reacţiona la atitudinile celor care ies din linia partidului, a declarat luni prim-vicepreşedintele democrat-liberal Andreea Paul.

RomaniaTV.net
05 aug. 2013, 14:35
Soarta dizidenţilor din PDL, decisă la Colegiul Director

„Pe 17 august avem un Colegiu Director la Baia Mare în care se va întâmpla exact ceea ce a spus preşedintele Vasile Blaga, în care punem capăt ipocriziei.(…) Nu mă pot substitui Colegiului Director. Haideţi să avem răgazul necesar pentru a se derula acest Colegiu Director şi apoi vă anunţăm care sunt deciziile.(…) În BPN de astăzi (luni – n.r.) s-a discutat despre situaţia politică a scenei româneşti în ansamblu şi, în particular, despre Partidul Democrat Liberal. Deciziile finale se vor lua pe 17 august la Baia Mare.(…) Decizia preşedintelui Vasile Blaga v-a fost făcută publică la demarajul acestui BPN: stop ipocriziei. Pe data de 17 august, la Baia Mare, Colegiul Director decide cum va reacţiona la atitudinile care ies din linia Partidului Democrat Liberal, care nu respectă politica de centru-dreapta a PDL”, a declarat prim-vicepreşedintele PDL, într-o conferinţă de presă la finalul BPN al formaţiunii.

Ea a adăugat că în privinţa acestui subiect „a fost explicită declaraţia preşedintelui PDL, Vasile Blaga, şi rămâne în picioare”. „Pe aceeaşi linie s-a discutat şi în interiorul BPN”, a declarat Andreea Paul.

Întrebată dacă în cadrul BPN s-a discutat punctual cu referire la anumiţi democrat-liberali care nu ar respecta obiectivele PDL, ea a spus: „Nu dezvălui ceea ce se discută, ci dezvăluim public deciziile. Deciziile finale se iau pe 17 august la Baia Mare”.

Vasile Blaga a declarat înainte de şedinţa BPN că „nu poţi fi un membru fidel al PDL contribuind la construcţia unui alt partid”.

„Şi, până la urmă, lucrurile le vom clarifica destul de repede. Vom avea şi un Colegiu Director la Baia Mare. Cine este în PDL va trebui să muncească pentru ca acest partid să-şi atingă obiectivele”, a subliniat, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, Vasile Blaga.