Soartă tragică pentru o româncă aflată la muncă în Italia! Femeia a murit în urma unei explozii

Românca, care se afla de doar 10 zile în Italia, a murit în urma unei explozii produse în imobilul în care locuia. Alături de ea şi-au găsit sfârşitul alte două femei, de naţionalitate italiană, de care românca avea grijă. 

07 iul. 2016, 11:55
Soartă tragică pentru o româncă aflată la muncă în Italia! Femeia a murit în urma unei explozii

Tragedia s-a produs noaptea, în orăşelul Lavello, din provincia Potenza, în sudul Italiei. O butelie de gaz a explodat, iar în urma deflagraţiei au murit trei femei, o româncă de 31 de ani, şi două italience de care aceasta avea grijă. Alina Costea abia venise în peninsulă, în urmă cu 10 zile, şi era bucuroasă că îşi găsise destul de repede un loc de muncă.

„E o tragedie incredibilă, o comunitate mică precum a noastră a fost smulsă astfel din viaţa de zi cu zi. E vorba de o familie, mamă şi fiică, şi o altă persoană, de naţionalitate română, care au fost ucise de suflul exploziei. Românca, Alina, abia venise în peninsulă, unde îşi găsise rapid un loc de muncă, ca îngrijitoare a celor două bătrâne”, a declarat un locuitor al orăşelului Lavello.

Deflagraţia a fost atât de puternică încât clădirea s-a prăbuşit. Alte trei persoane care lociau în imobil au fost rănite. Primarul localităţii va declara doliu, în memoria româncei şi a celorlalte două femei care au pierit în tragedie.