Şobolan filmat într-un liceu din Galaţi, în timp ce mişuna printre elevi. Amenda uriaşă primită de şcoală VIDEO

Un şobolan a fost filmat de elevi într-o sală de clasă de la Colegiul Naţional "Alexandru Ioan Cuza" din Galaţi, considerat o şcoală de elită. Tinerii spun că nu este prima oară când se întâmplă astfel de incidente. Direcţia de Sănătate Publică a amendat unitatea de învăţământ cu 3.000 de lei deoarece nu mai făcuse deratizarea de trei ani.

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 10:03

Rozăzoarea a fost descoperită de elevi în momentul în care au intrat în clasă.

 

Animalul s-a ascuns lângă o bancă şi, la un moment dat, a început să fugă prin sală, spre groaza tinerilor. Incidentul a fost filmat de unul dintre elevi.

„Împinge banca, bă, ha ha, unde-i mă? A fugit”, se poate auzi în clipul video filmat de elevii clasei a XII-a de la Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza” din Galaţi.

Tinerii mărturisesc că nu este prima oară când văd şobolani la şcoală.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Galaţi susţin că în şcoală s-a făcut deratizarea obligatorie. În schimb, echipa de control a Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi a amendat unitatea de învăţământ cu suma de 3.000 de lei pe motiv că nu mai făcuse deratizarea de ani, deşi legea prevede că acest lucru să se efectueze o dată la şase luni, notează Monitorul de Galaţi.

Citeşte şi: Ce înseamnă când visezi şobolani. Totul depinde de sentimentele tale. Află semnificaţia