Șobolanii au invadat un bloc de locuințe. Clădirea a devenit un focar de infecție. Imagini desprinse dintr-un film de groază VIDEO

Șobolanii au invadat un bloc de locuințe din Galați. Oamenii sunt disperați deoarece clădirea a devenit un focar de infecție.

01 iun. 2021, 09:38
Șobolanii au invadat un bloc de locuințe. Clădirea a devenit un focar de infecție. Imagini desprinse dintr-un film de groază VIDEO

Șobolanii

au invadat un bloc de locuințe din Galați, iar oamenii sunt disperați întrucât niciuna dintre metodele de a scăpa de rozătoare nu pare să dea rezultate. În ciuda faptului că locatarii au pus capcane și au dat cu substanțe împotriva șobolanilor, oamenii sunt copleșiți de situație și vor să se mute.

Întregul bloc a devenit un cuib de șobolani, iar situația degenerează ca într-un film de groază, deoarece șobolanii au scormonit prin pereți, au ajuns în tencuială și ies prin polistiren și chiar prin tocul ușilor. Oamenii au început să recurgă la orice metodă care ar putea să-i apere de invazia rozătoarelor. Unul dintre locatari și-a pus bolțari la ușă și mai multe capcane pentru șobolani.

Șobolanii au invadat clădirea din cauza unei femei care refuză să-și curețe locuința

Clădirea a devenit un un spațiu întru totul insalubru, deoarece șobolanii lasă excremente pe holurile și scările blocului. Oamenii au apelat la o firmă de deratizare, însă la două luni după deratizare, rozătoarele au început să colcăie din nou prin bloc.

Douazeci de familii sunt oripilate de întreaga situație, și mai multe persoane consideră că această situație este cauzată de o femeie care refuză să-și igienizeze locuința și care nu și-a plătit întreținerea de 3 ani. Locatarii au dat-o în judecată, iar autoritățile s-au sesizat de mai mule ori, titrează Realitatea.net.
;