Şobolanii devorează un covrig în raftul de patiserie al unui magazin din Sectorul 1. Compania anunţă închiderea magazinului pentru deratizare: „Ne cerem scuze”

Consilierul general PNL, Adrian Moraru, a publicat miercuri o imagine surprinsă într-un magazin din Sectorul 1 al Capitalei, în plin război al gunoaielor dintre Clotilde Armand şi compania Romprest. În imaginea publicată de consilierul general PNL se vede cum şobolanii devorează un covrig într-un magazin din Sectorul 1. Ca reacţie la incident, conducerea companiei a anunţat închiderea magazinului şi le cere scuze clienţilor.

16 iun. 2021, 13:31
Şobolanii devorează un covrig în raftul de patiserie al unui magazin din Sectorul 1. Compania anunţă închiderea magazinului pentru deratizare: „Ne cerem scuze”

„Șobolani în magazine. În sectorul 1. În CAPITALA CAPITALEI!!!!

Romprest NU este un operator pe care să îl doresti. Însă nu aşa se solutionează conflictul cu ei.

Cu toate astea PÂNA UNDE acceptăm să ne ducă în mizerie şi boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dam foc la ţară ca să ne arate ei că lupta cu „mafia”?”, a scris liberalul Adrian Moraru, pe Facebook.

Imaginea a fost surprinsă într-un magazin de pe bulevardul Ion Mihalache.

 

 

Reprezentanţii companiei: „Vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic”

„Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla. În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi,  ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic”, au precizat reprezentanții comapniei pentru Gândul.ro.

Citeşte şi: Primăria Sectorului 1 a plătit datoriile Romprest către sortatorii de deşeuri. „În doar 3 ore de la deschidere, Romprest a depozitat peste 260 tone de gunoi

 

Edilul Clotilde Armand a declarat că Primăria Sectorului 1 a reuşit să deschisă „porţile sortatorilor” pentru a-i plăti direct. Gunoiul a început să fie ridicat începând de miercuri dimineaţă.

Clotilde Armand a anunţat că, în pofida piedicilor puse de Romprest, Primăria Sectorului 1 a reuşit să plătească direct sortatorii de deşeuri.

„Primăria Sectorului 1 a reuşit să deschidă astăzi dimineaţă porţile sortatorilor şi să-i plătească direct (în ciuda piedicilor puse de Romprest), iar gunoiul a început să fie ridicat. În doar 3 ore de la deschidere, Romprest a depozitat peste 260 tone de gunoi”, a scris Clotilde Armand, miercuri, pe Facebook.

Edilul a mai precizat că Primăria Sectorului 1 a înştiinţat miercuri Compania Romprest Service S.A. să reia, în 24 de ore, prestarea serviciului public de salubrizare. În caz contrar, după expirarea termenului, contractul cu firma de salubritate va fi reziliat.

Mai mult, Clotilde Armand acuză operatorul de salubritate că nu şi-a plătit sortatorii.

„Sortatorii şi-au închis porţile şi operatorul a lăsat gunoiul (lucru interzis de lege şi de contractul de delegare) pe străzi. Primăria a găsit o soluţie să plătească direct spre sortatori datoriile operatorului. Dar ce credeţi? Compania Romprest Service S.A. s-a împotrivit vehement. Şi au urmat multe zile de muncă pentru aparatul primăriei să găsească soluţii. Şi am găsit”, a adăugat Clotilde Armand.

De cealaltă parte, Romprest a anunţat marţi pe site-ul său reluarea prestaţiei de către operatorul de sortare Rom Waste Solutions SA.

Citeşte şi: Clotilde Armand dă vina pe PNL pentru scandalul gunoaielor din Sectorul 1 şi cere rezilierea contractului cu Romprest