ŞOC. Cel mai dorit BURLAC din ţară este tătic şi şi-a botezat fetiţa FOTO

Este unul dintre cei mai doriți burlaci de la noi din țară, iar de curând a devenit tată. Și, chiar dacă nu mai este într-o relație cu mama fetiței sale, el a continuat să își facă datoria de părinte, iar ieri a organizat o petrecere fastuoasă dedicată micuței.

RomaniaTV.net
14 nov. 2015, 12:40

Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Samira, mama fetiţei lui, cei doi se înţeleg foarte bine, iar Alexander Florescu, antrenorul vedetelor, i-a organizat şi botezul fetiţei lui, scrie spynews.ro. „Sunt foarte emoţionat când o strâng în braţe. Nu mă aşteptam să simt lucrurile astea vreodată”, spune, vizibil emoţionat, Alexander. Iar dacă ceremonia religioasă a avut loc miercuri, joi a fost organizată petrecerea dedicată Alexandrei Nicolle la unul dintre cele mai luxoase localuri din București și la care au luat parte toți apropiații antrenorului vedetei.

Citeşte şi Şoc în showbiz: Vedetă TV din România, condamnată la 220 de ore de muncă în folosul comunităţii

„Momentul în care a fost botezată Alexandra Nicolle a fost unul cu totul și cu totul deosebit, iar fetița mea a fost o curajoasă, nu a plâns deloc, e un copil extraordinar de cuminte. Sunt extrem de fericit că sunt tatăl ei, iar nașii ei, Adriana și Cătălin Soare, au făcut-o să se simtă foarte confortabil în biserică”, a spus, Alexander Florescu. Iar petrecerea organizată va fi una cu adevărat de fițe. 

„Ne pregătim de petrecere, iar invitații sunt pe măsură: Pepe cu Raluca, Liviu Vârciu, George Ciubotaru , frumoasele asistentele de la matinalele Antenei Stars, Raluca Dumitru, Florentina Raiciu, dar și „păcătoasa” Ana Mocanu, care abia așteapta să vadă programul unde au cântat Napu, Gypsy Casual și Pepe”, a mai spus Alexander.