Şoc în cinematografie. Un actor de 36 de ani a fost găsit mort în casă

Actorul indian Bramha Mishra, cunoscut pentru rolul lui Lalit, din popularul serial Mirzapur, a murit la 36 de ani. Colegii săi Divyenndu şi Shriya Pilgaonkar au plâns pierderea, pe reţelele de socializare.

02 dec. 2021, 14:10
Şoc în cinematografie. Un actor de 36 de ani a fost găsit mort în casă

Decesul actorului Bramha Mishra a şocat industria cinematografică indiană. Potrivit unui raport dat publicităţii joi, poliția a găsit cadavrul semidescompus al artistului în apartamentul său din Versova, un cartier de lux din nordul metropolei Mumbai.

Autorităţile au fost informată de vecinii lui Mishra despre un miros pătrunzător care venea din apartamentul în care actorul locuia cu chirie în ultimii patru ani, scrie Times of India. Cadavrul său a fost dus pentru autopsie la Spitalul Dr Cooper din marele oraş.

Partenerul lui Mishra din serialul Mirzapur, Divyenndu, a scris pe Instagram despre regretatul actor. El a postat o fotografie cu acesta și a adăugat: „RIP Brahma Mishra… Lalit-ul nostru nu mai este… Să ne rugăm toţi pentru el”. Actrița Shweta Tripathi Sharma a reacționat la știre și i-a adus un omagiu iubitului actor în secțiunea de comentarii. Shriya Pilgaonkar, care joacă, de asemenea, în Mirzapur, a scris: „Sfâşietor”.

Citeşte şi Actorul Cornel Nicoară a fost găsit mort în casă joi dimineaţă. Miercuri îşi sărbătorise ziua de naştere

Ali Fazal, care joacă rolul lui Guddu Pandit în Mirzapur, a distribuit pe Instagram o imagine din serial cu Mishra și a scris: „Inimi frânte astăzi… încă o dată… Brahma. Ai grijă saathi… RIP. #mirzapur…”.

Citeşte şi Actor de 49 de ani, mort de Covid. Fusese internat în spital pentru a doua oară, din cauza virusului